dijous, 31 de gener del 2008

Recolzament electoral de Lleida Treballadora al PCPC



Lleida a 29 de gener de 2008

Lleida Treballadora ha decidit donar suport electoral a la candidatura del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) a les Terres de Ponent. Els motius d´aquesta decisió són el següents:

1) Lleida Treballadora és una jove plataforma política local que des de postulats clarament d´esquerres i anticapitalistes defensa els drets de les clases populars i especialment de la classe treballadora lleidatana. En els 11 mesos d´existència hem anat fent propostes, accions, etc per tal d´enfortir la nostra organització i al mateix temps crear un clima propici per facilitar la unitat de les diverses organitzacions de l´esquerra transformadora, plataformes veinals, organitzacions d´inmigrants, etc.

2) Justifiquem el nostre suport al PCPC perquè des del primer dia va fer un compromís de treball unitari. Va renunciar a presentar una candidatura com a PCPC a les passades eleccions locals donant tot el suport i el protagonisme a Lleida Treballadora. Després de les eleccions locals el PCPC ha seguit abocant totes les energies per enfortir Lleida Treballadora com una plataforma reivindicativa que entèn que sense la unitat dels anticapitalistes i de l, esquerra revolucionària no serà possible portar la veu de la classe treballadora a la Paeria.

3) El PCPC és l´únic partit que presenta un programa polític encaminat cap al socialisme a diferència d´alguns altres partits "autoanomenats d´esquerra "que estant donant suport i munició al sistema capitalista, basat en l´explotació humana i en la destrucció del medi ambient. En aquest sentit i pel seu treball insubornable és just que Lleida Treballadora (L.T) donem suport al Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC).

LLEIDA TREBALLADORA