dijous, 8 d’octubre del 2009

Pobles units contra el feixisme i l’imperialisme

La joventut comunista a l’ofensiva!

12 Octubre 12:00 Pl. Urquinaona

Mort, conquesta, expoli i imperialisme: són paraules que, avui dia i en ple segle XXI, feixistes, reaccionaris i també sectors “progressistes” ,celebren amb el Rei Juan Carlos I –impossat per Franco- al capdavant de la monarquia espanyola. El genocidi més gran de tota la història es va cometre a Amèrica Llatina en nom de “la hispanitat” i, tot i haver passat més de mil anys, el capital espanyol, juntament amb el català, segueixen espoliant, assassinant i enriquint-se amb els recursos dels pobles d’Amèrica. Amb l’ajuda de governs titelles, l’imperialisme continua saquejant i humiliant als treballadors americans, empobrint-los, robant les seves matèries primes i convertitn-los en els nou esclaus, i ells, en els nous conqueridors.

Davant d’aquesta data, encara recordada pels franquistes, els nazi-feixistes i racistes com el “dia de la raça”, els CJC – Joves Comunistes del Poble Català, reivindiquem un dels principis més importants: la solidaritat internacionalista. Condemnem el saqueig espanyol i català, així com també les expressions de suport. De nou, davant del 12 d’Octubre, els cadells del sistema capitalista i opressor espanyol, les organitzacions nazi-feixistes, tornen a concentrar-se a la nostra ciutat, amb la complicitat i consentiment de les institucions, suposadament governades per l’esquerra.

Mentre les organitzacions i partits nazi-feixistes continuin intentant sortir al carrer a vomitar el seu discurs reaccionari i racista i les autoritats continuin protegint-los i mirant cap a una altra banda, mentre es reprimeix l’antifeixisme i el moviment popular, el 12-O serà un dia de repulsa i combat a aquests gossos de presa, així com a la hispanitat genocida i imperialista que saqueja els treballadors i els pobles. També serà un dia per recordar els caiguts en mans del feixisme, màxima expressió del capitalisme en crisi.

El 12 d’Octubre fem una crida els JCPC a la mobilització i a la participació a la manifestació unitària de les 12:00 a Plaça Urquinaona.

El 12 D’OCTUBRE, RES A CELEBRAR!
NO PASSARAN!

MANIFESTACIÓ 12:00h PLAÇA URQUINAONA