diumenge, 29 de novembre del 2009

Inauguració del Casal republicà "Cargol Roig" a Lleida

Avui 29 de novembre s´ha inaugurat el Casal Republicà "Cargol Roig" a la capital de Ponent. L´acte ha comptat amb la presència de més de 40 persones. La presentació ha estat a càrrec de Sisco García, Responsable de PCPC que ha afirmat que " aquest nou espai alternatiu pretèn ser una barricada més contra el sistema d´explotació capitalista actual ". Toni Yus, portaveu de Lleida Treballadora i Director de la Revista Pagesa i Treballadora, ha explicat la feina desenvolupada per la plataforma local anticapitalista en els 30 mesos que porta en funcionament. Miguel Guerrero, Sec. Gral del PCPC ha denunciat el caràcter corrupte de´l´actual sistema parlamentari borbònic imposat pel Franquisme.

El Casal Republicà "Cargol Roig" està impulsat pel PCPC, Lleida Treballadora i l´Associació d´inmigrants Averroes i té com a objectiu projectar valors republicans i anticapitalistes en l´actual etapa de crisi del sistema d´explotació burgès. El Casal Republicà " Cargol Roig " té la voluntat d´obrir-se a la societat de Ponent i molt especialment amb les organitzacions alternatives i els sectors populars en lluita.

Durant el mes de desembre es planificaran el conjunt d´activitats de cara l´any 2010 (xerrades, exposicions, videofòrum, etc).

El Casal Republicà saluda als assistents d´altres entitats alternatives presents avui a l´acte.

Nota. Durant l´acte s´ha fet un reconeixement a tots els combatents republicans que van donar la seva vida i el seu sacrifici en defensa de la República. Igualment s´ha muntat una exposició de cartells de la 2ª República.

CASAL REPUBLICÀ CARGOL ROIG

Lleida a 29 de novembre de 2009