dijous, 20 de gener de 2011

Mobilitzacions cap a la Vaga General

Sota el lema "Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci", diferents coordinadores, plataformes i moviments socials de diverses ciutats i comarques de Catalunya han convocat un seguit de mobilitzacions per als dies 20, 21 i 22 de gener.


Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h, Plaça de Sants

Manifestació a Lleida el dijous 20 de gener, a les 19 h. davant la paeria.

Concentració a Girona el dijous 20 de gener, a les 20 h. al Pont de Pedra

Dia 20 a les 19 hores: Concentració a Sabadell, protesta contra els sindicats grocs davant la seves seus. (Rambla 75)

Marxa-manifestació a Cornellà el divendres 21 de gener, a les 18.30 h. a l’OTG de Sant Ildefons (Av. República Argentina, Metro Sant Ildefons L5)

Manifestació a Reus el divendres 21 de gener, a les 19.30 h. a la Plaça Catalunya.

Concentració a Terrassa el divendres 21 de gener, a les 20 h. al Raval de Montserrat.

Cercavila pel barri del Clot (Barcelona) el divendres 21 de gener.

Dia 25 a les 20 hores: Cacerolada davant l'ajuntament de Sabadell


Convoquen: Assemblea de Barcelona, Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida, Assemblea pels Drets Socials del Garraf, Assemblea pels Drets Socials del Penedès, Assemblea Popular de Terrassa, Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona, Moviments socials i sindicals anticapitalistes de Sabadell, Moviements socials i sindicals anticapitalistes del Vallès Oriental, Assemblea Social i Sindical del Baix Llobregat.

Hi donen suport: CGT, CNT, COS, IAC, CoBas, SEPC, Endavant, En Lluita, LI, Revolta Global, CAJEI, CUP, MPS, PCPC i diversos centres socials, casals populars i col·lectius.