divendres, 21 de gener del 2011

[Resolució] Davant les retallades socials: més organització, més mobilització!

Davant de l’actitud de CCOO i UGT de negociar de forma secreta i amb total opacitat a les esquenes dels i les treballadores les mesures anti-populars i de retallades socials que està duent a terme el govern de l’Estat espanyol a la batuta dels dictats de la patronal, la Unió Europea i el FMI, els comunistes no tenim més remei que seguir un cop més plantejant la lluita oberta contra el capitalisme, que en plena crisi estructural del seu sistema social, només pot sobreviure augmentant un cop més els nivells d’explotació i de repressió sobre la classe treballadora i dinamitant i robant els pocs drets que aquesta ha aconseguit en base a la lluita i el sacrifici.

L’actitud de CCOO i UGT és un cop més la de fidels servidors del sistema capitalista i del sosteniment d’aquest a través de la desmobilització popular i el pacte social amb la burgesia. En comptes d’estar plantejant una batalla sense precedents a la altura de les retallades sense precedents que està duent a terme la burgesia a través del seu òrgan gestor que és el govern de l’Estat Espanyol, aquests dos sindicats estan en converses secretes per tal d’arribar a acords que puguin satisfer els interessos del capital i per altra banda minimitzin el descontentament creixent i anul·lin la cada cop més amplia combativitat i organització de diversos sectors de la classe obrera, que estan veient un retrocés en el seus drets laborals, socials i econòmics com no havien vist mai en un període “democràtic” en aquest país.

És tasca dels i les comunistes augmentar el nivell d’organització de la classe obrera i seguir difonent i explicant al conjunt d’aquesta el vertader rostre de la crisi capitalista per tal d’enfortir i ampliar la lluita contra les retallades antisocials derivades de la crisi en primer terme i contra el capitalisme com a causant de tota aquesta situació en segon lloc.

Animem a les bases honestes i combatives dels sindicats CCOO i UGT a rebel·lar-se contra les seves cúpules burocràtiques i venudes i a plantejar dins de les seves organitzacions sindicals un canvi de rumb en la línia d’aquestes i a organitzar-se i a afrontar definitivament les conseqüències d’aquesta crisi capitalista des d’una posició de classe i en defensa dels interessos d’aquesta, és a dir, a través de l’organització, la lluita i la mobilització, que és la única sortida que tenim com a classe per a que els nostres drets no siguin arrossegats als nivells del capitalisme més primitiu.

Per altra banda, també animem al conjunt del moviment obrer i popular a seguir desenvolupant i estenent l’organització assembleària dels treballadors més enllà d’organitzacions polítiques i sindicals, a través d’assemblees i comitès de treballadors als centres laborals, als pobles, a les ciutats, que serveixin d’eina mobilitzadora pel conjunt de la classe i augmentin els nivells d’organització i combativitat d’aquesta. Experiències com l’Assemblea de Barcelona són un referent important que s’ha de consolidar i estendre arreu del territori.

En moment difícils pel nostre futur com és l’actual, cridem al conjunt de la joventut, que és un dels sectors que més serà perjudicat per la reforma laboral i la futura reforma de les pensions, a tots els i les treballadores i als sectors populars, a que en funció de la seva realitat i de la capacitat organitzativa i de confrontació de la que disposen als seus llocs de treball, pobles, ciutats, etc, a secundar de la manera més encertada les properes jornades de mobilització i de lluita que es duran a terme i a seguir plantant cara al poder davant la passivitat i l’afany pactista dels “agents socials”.

LA CRISI CAPITALISTA QUE LA PAGUIN ELS RICS!!!

AVUI ESTUDIES, DEMÀ TREBALLES!!!

CONTINUEM AMB LA MOBILITZACIÓ SOSTINGUDA I LA ORGANITZACIÓ DELS TREBALLADORS PER ATURAR LES RETALLADES ANTI-POPULARS!!!



Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC)

CJC/Joves Comunistes del Poble Català (CJC/JCPC)




Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci.

Marxa-manifestació a Cornellà el divendres 21 de gener, a les 18.30 h. A l’OTG de Sant Ildefons (Av. República Argentina, Metro Sant Ildefons L5)

Manifestació a Reus el divendres 21 de gener, a les 19.30 h. A la Plaça Catalunya.

Concentració a Terrassa el divendres 21 de gener, a les 20 h. Al Raval de Montserrat.

Cercavila pel barri del Clot (Barcelona) el divendres 21 de gener.

Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h. Plaça de Sants.

Dia 25 a les 20 h: Casserolada davant l'Ajuntament de Sabadell.

27 de Gener: VAGA GENERAL a Catalunya, convocada per CGT, COS, CNT i Solidaritat Obrera.