dimecres, 25 de maig del 2011

22-M, un pas important per a recuperar i unificar el vot comunista

Valoració del PCPE sobre les eleccions del 22-M.

Malgrat mantenir-se encara en percentatges molt baixos, l'avanç generalitzat del vot comunista ens mostra que, si el Partit consolida la seva intervenció directa davant la classe, sí és possible iniciar el camí de la recuperació del vot comunista. Quan la classe obrera, la joventut i els sectors populars comencen a conèixer al Partit Comunista: el seu programa per construir el Socialisme i als seus militants i dirigents, els vots comunistes es multipliquen pel 70% o fins i tot el 120%.

 Han estat un bon grapat de localitats més les que en aquest maig de 2011 els treballadors i treballadores han pogut votar comunista (Jerez de la Frontera, Castelldefels, Ceba, Torrent, Alcanar, Logronyo, León, Azuaga…), reflex, sens dubte, de l'avanç organitzatiu –encara que insuficient- del nostre Partit. Però també han estat uns milers de vots més que fan més fàcil que després d'aquestes eleccions les cèl·lules i comitès del Partit es marquin com a principal tasca organitzar a aquests centenars de companys i companyes que han volgut participar en les nostres llistes i als milers de treballadors i treballadores que han tingut clar que els i les comunistes som la força del poble treballador.

Felicitats als i les camarades que han desenvolupat un meravellós esforç militant que, sens dubte, servirà per fer avançar el Partit i el vot comunista en les 52 circumscripcions provincials les properes eleccions generals.

Per acabar aquesta mínima nota valorativa mancant la declaració que aprovarà el CC els propers dies 4 i 5 de Juny, volem traslladar els nostres majors desitjos d'èxit als i les set camarades que a Aguilar de la Frontera, Carreño, Castejón i Torrelavega han tret actes de regidors en llistes del Partit o recolzades per nosaltres.