divendres, 17 de juny del 2011

La mobilització i la solidaritat desfan el muntatge policial

En un dia com avui en el qual les notícies són incapaces d'ocultar la situació de col·lapse econòmic i social en el qual es troba el capitalisme europeu i mundial, rebem amb tremenda alegria que la falsa acusació de “terrorisme” que va situar als nostres camarades davant l'Audiència Nacional ha quedat totalment desacreditada i, per tant, deixa de ser competència d'aquest tribunal especial d'ordre públic del que, com a primera exigència, vam seguir demanant la seva immediata dissolució. Segueixen les actuacions per unes falses acusacions de faltes en un jutjat de Llangreu, però es desfà el muntatge policial que, donant un salt qualitatiu considerable en situar-ho en l'Audiència Nacional, pretenia aprofundir la campanya de criminalització de la lluita dels i les comunistes.

Volem denunciar amb totes les nostres forces militants a tots els responsables del Ministeri de l'Interior que, des del Ministre Rubalcaba fins al comissari al capdavant de l'operatiu i passant per Antonio Trevín Delegat del Govern en Asturies, han planejat aquest nou muntatge policial amb l'única fi de tallar d'arrel la resposta organitzada de la classe obrera i de la seva avantguarda política a la crisi sistèmica del capitalisme. El sistema sap que és incapaç de satisfer les necessitats més elementals de la majoria social i que, com l'únic escenari de futur que contempla és l'augment de l'explotació i l'eliminació de tots i cadascun dels drets conquistats en aquests anys amb la lluita dels treballadors i treballadores, només li cap l'increment de la repressió contra els elements més organitzats i conscients de la classe obrera, la joventut i els sectors populars. La seva veritable por és contra l'única cosa que saben que és capaç de fallir la seva hegemonia: la lluita organitzada de la classe obrera i els seus aliats, i, per això, ara centren els seus atacs contra el PCPE i els CJC

Malgrat això, bé saben que ni ens doblegaran, ni ens deixarem enganyar amb les seves idealistes crides a més democràcia dins del capitalisme. En el nostre ADN, el que rebem directament dels/as milions de comunistes que al llarg de la Història han sabut donar el millor de la seva vida per aconseguir una societat lliure d'explotació, no cap la falsedat de reformar el capitalisme per fer-ho més humà. Nosaltres no ens aturarem en el nostre propòsit d'aixecar un ampli bloc obrer i popular capaç de dirigir a les grans majories socials cap al Socialisme i el Comunisme. És l'única alternativa possible a aquest sistema senil i criminal que en la seva decadent espiral de bogeria no solament necessita eliminar tot dret polític, social i laboral, sinó que s'està mostrant capaç d'acabar amb la mateixa vida al Planeta.

Fem una crida a aixecar un mur de solidaritat i suport mutu que impedeixi que situacions com la viscuda pels nostres 5 camarades quedin oblidades en el silenci dels calabossos. Som conscients que la repressió continuarà i per això solament ens cal reforçar la solidaritat i la capacitat de resposta amb tot company/al fet que sofreixi la repressió. Finalment volem expressar alt i clar que estem molt orgullosos/as de la capacitat de resposta de la militància del Partit i de la Joventut i plens d'emoció pels centenars de mostres de solidaritat rebudes. Sabem que la solidaritat i el suport de les masses és nostra millor defensa contra la repressió burgesa i, com ens és impossible agrair-vos-ho a tots i a totes personalment, ho farem a través de l'abraçada que els nostres camarades d'Asturies donaran avui als seus 5 camarades lliures de presó.


VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

PEL SOCIALISME I EL COMUNISME!



16 de Juny de 2011