dissabte, 2 de juliol del 2011

Concentració en defensa de la II Flotilla a Gaza

El Govern Grec bloqueja la sortida dels vaixells de la Segona Flotilla de la Llibertat sota la pressió de l'Estat d'Israel i la complicitat de l'Estat espanyol i d'altres.

Els vaixells americà i canadenc han estat aturats a la sortida del port. El vaixell espanyol "Gernika" està envoltat i immobilitzat per la policia grega al port de Kolimpary a Creta.

Des de Rumb a Gaza- Catalunya volem expressar la nostra més absoluta i rotunda condemna per aquesta acció completament ilegal, arbitraria i injusta, que no té cap fonament jurídic, ni d'acord a la legislació grega ni segons el dret comunitari i internacional.

L'ordre del Govern grec vulnera a més l'Acord de Schengen que consagra la lliure circulació de persones dels estats membres de la unió europea adscrits a aquest tractat, entre els quals hi figuren Espanya i Grècia.

CONVOQUEM:

Concentració dissabte 2 de Juliol a les 19h davant del Consolat Grec a Barcelona c/Freixa 6. FCG La Bonanova o Les Tres Torres. També cal fer arribar la protesta al cònsul de Grècia a Barcelona al correu greciabarcelona@yahoo.gr

Truquem també a l'Ambaixada de Grècia a Madrid exigint l'alliberament dels vaixells i la lliure circulació de les persones. Telèfs 91 564 46 53 i 685 40 28 00.

Necessitem el suport i veu de tothom per a fer pressió! Pas sa-ho per tots els mitjans