dilluns, 10 d’octubre del 2011

Organitzacions de Sabadell convoquen manifestació antifeixista

El partit feixista "Democracia Nacional" torna a organitzar un concert en motiu del 12 d'Octubre a la ciutat vallesana de Sabadell. Si ja l'any passat la banda de RAC (rock contra el comunisme) Batallón de Castigo (BDG) va actuar a la sala ‘The klap’, antiga ‘La botellita’ en un concert que va acabar amb prop de 200 caps rapats identificats, sembla que la mateixa sala podria acollir per segon any consecutiu aquesta celebració tot i les reseves dels organitzadors d'informar-ne obertament per “motius de seguretat”. Les bandes convidades són Brigada 1238 i Para Bellum (ex Impertinencia).


Algunes fonts properes al consistori afirmen que la fiscalia especialitzada en delictes d'odi i discriminació prefereix deixar que es celebri el concert per "tenir més proves" de cara a l'investigació que ja va començar l'any passat. Mentrestant, 16 organitzacions de la ciutat - entre elles el PCPC i els CJC/JCPC - han fet públic un comunicat convocant la manifestació antifeixista que partirà a les 16h de la plaça de l'Ajuntament amb la intenció d'aturar el concert "sigui com sigui".
"Si les forces de seguretat i la gent que ens governa no pren les mesures necessàries, serà la gent de Sabadell la que haurà d’actuar directament per evitar-los". Així de contundents s'han mostrat els convocants, que s'han mostrar escèptics en relació a les mesures anunciades pel consistori per aturar el concert. L'alcalde Manuel Bustos, en declaracions a l'emissora RAC1, ha anunciat que aquestes anirien dirigides bàsicament contra els propietaris de bars "que contractin aquest tipus de bandes" perquè "això és un delicte". Bustos ha admès no saber encara on i quan es celebrarà el concert, però ha afirmat  que avui enviaria una carta als operaradors de bars i restaurants de la zona advertint que "si la Fiscalia no pot intervenir abans, si cal precintarem prèviament alguns locals."

Manifestació: 12 d'Octubre a l'Ajuntament de Sabadell a les 16h. 

EL FEIXISME NO PASSARÀ!