dimarts, 8 de maig del 2012

Celebrada la III Escola de Formació Nacional 'Joan Comorera'

Els dies 28 i 29 d’abril, els CJC/JCPC varem realitzar la III Escola de Formació Nacional 'Joan Comorera' en una Casa de colonies de l’Alt Empordà compartint un ambient de camaraderia, amb la presència d'una trentena de militants.

Els continguts transmesos durant l’escola son aquells necessaris per les condicions que ens imposa avui la lluita de la classes, allunyats de concepcions teoricistes que conceben el bagatge teòric del socialisme científic com un recurs per les tertúlies de cafè o de bar y no com el martell per treballar en la nostre realitat.

En aquest sentit, en l’aprofundiment de la teoria revolucionaria, els CJC/JCPC donem un pas més per la recuperació del fil roig del marxisme-lenisme que la traïció carrillista i del eurocomunisme havia trencat. Els CJC/JCPC sortim d’aquesta escola reforçats, dotats de millors eines per assaltar els fronts de lluita i de masses.

CJC/JCPC és una escola de quadres comunistes, dels futurs comunistes del Partit, dels comunistes que faran la revolució, en aquest sentit la nostre tasca més important és formar-nos no només en la teoria sinó en la templança directa de la pràctica revolucionaria, la del treball de masses, la d’exercir d’avantguarda entre la joventut treballadora i estudiant.

He de dir que aquestes tasques de la joventut en general, i de les Unions de Joventuts Comunistes i altres organitzacions semblants en particular, podrien definir amb una sola paraula: aprendre.” - V.I. Lenin