dissabte, 14 de juliol del 2012

Crònica de la quarta xerrada de l'Escola d'Estiu Comunista

Crònica de la quarta ponència de l'escola d'estiu organitzada pel col·lectiu del Barcelonès Nord dels CJC/JCPC sobre Org. Leninista

El passat dimecres 11 de juliol, es va celebrar en la seu central del PCPC en Santa Coloma de Gramenet la quarta formació de l’escola d’estiu comunista organitzada per el CJC-JCPC. 

En aquesta ocasió el tema tractat va ser la organització Leninista, on es va mostrar el perquè de l’organització Leninista per a la realització d’una veritable revolució socialista, les eines fonamentals per a un correcte funcionament de l’organització, així com l’estructura de la mateixa. 

Amb una exitosa assistència, va començar la ponència explicant el funcionament de l’organització i els òrgans de la mateixa. Va continuar amb una breu explicació de la funció del partit com a avantguarda del proletariat i la composició que ha de tindre. També es va explicar el tipus de conducta indicada dintre de l’organicitat del partit per al correcte funcionament, així com la creació de “l’home nou” que permeti al partit aconseguir el seu objectiu, la consecució del socialisme. 

I així va concloure la nostre penúltima formació de l’escola d’estiu comunista, gaudint d’un gran èxit, tant en assistència com en la realització impecable. I convidem a tothom a acudir a la ultima formació, on es mostrarà la proposta del PCPC i del PCPE per a sortir de la crisi capitalista i per a la instauració un estat socialista: el Front Obrer i Popular pel Socialisme.