dijous, 19 de juliol del 2012

Els comunistes del Vallès en solidaritat amb els detinguts



Una altra jornada repressiva dels Mossos d'Esquadra. Després de les detencions que van fer aquest juny passat a Badalona, avui tornen a criminalitzar als i les que lluiten. En aquest cas ha sigut a Sabadell, on fins ara han detingut a sis persones relacionades amb els piquets de treballadors i treballadores de la passada vaga general del 29 de març. 

A més, el cas d'una de les persones detingudes, que segons la pròpia policia va ser "confós amb una altra persona", evidencia un altre cop més l'existència de fitxers polítics de persones no fitxades i sense antecedents.

Des del PCPC i CJC/JCPC del Vallès Occidental donem tot el nostre suport als detinguts i les detingudes i enmarquem aquesta jornada repressiva en el marc del creixent descontentament d'amplis sectors de la població amb les mesures que estan prenent els gestors polítics del sistema en benefici de la burgesia. L'oligarquia té por de que el poble s'organitzi i lluiti pels seus drets. La seva resposta és la repressió; la nostra, donar un suport solidari a les companys i companys que la pateixen. 

Absolució encausats i encausades! 
Davant la repressió, aixequem un mur de solidaritat!

PCPC - Vallès
CJC/JCPC - Vallès