dilluns, 16 de juliol del 2012

[Resolució] Només lluitant hi ha futur!

A ningú sorprèn ja l’anunci per part del Govern central de les darreres mesures antiobreres i antipopulars, tots i totes esperem més en els propers mesos. A ningú ha sorprès tampoc l’atac a la sanitat del Govern de la Generalitat, ni les retallades als funcionaris catalans ni als serveis socials. Tampoc ens sorprèn que els governs de CiU i del PP actuïn conjuntament, votin junts, aplaudeixin junts i riguin junts davant la misèria del Poble.

El PSOE, i el PSC del tripartit amb ICV, EUiA i ERC ara diuen que s’oposen al que ells ja van iniciar, com la privatització de la sanitat catalana o la pèrdua de drets laborals, socials i polítics. Alguns, com IU a Andalusia, fins i tot diuen que acomiaden i retallen drets, per imperatiu legal, com si això els excusés de cap responsabilitat.

Les cúpules corruptes dels sindicats majoritaris estan més preocupades de quantificar la retallada en les subvencions que reben i en saber quantes poltrones es podran pagar, que no pas de lluitar decididament contra la major agressió a la classe obrera de les darreres dècades.

Ja n’hi ha prou! És hora d’organitzar-nos i lluitar decididament pels nostres drets!

Els companys i companyes de la mineria ens assenyalen el camí, la vaga, la lluita decidida i la mobilització sostinguda. La classe obrera no hem assolit cap conquesta a les taules de negociació dels luxosos despatxos dels ministeris o de la patronal. Al contrari, sempre que els sindicats han negociat i han conciliat amb la burgesia i els seus governs, ha estat per pactar renúncies i pèrdua de drets.

La classe obrera ho ha conquerit tot al carrer, en la lluita decidida. El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) crida al conjunt de treballadors i treballadores del país, als treballadors en atur, al jovent obrer i estudiant, als treballadors i treballadores pensionistes a organitzar-se i lluitar.

L’únic camí per la Classe Obrera és la unitat en la lluita, per això cridem a la conformació de Comitès d’Unitat Obrera (CUO), on treballadors i treballadores, amb sindicat o sense sindicat lluitem en UNITAT.

El capitalisme ens mostra el seu verdader rostre, ens mostra que és incapaç de donar resposta a les necessitats de la majoria, de la classe obrera. No hi ha sortida social a la crisi, perquè la crisi és el capitalisme. Només el socialisme, la democràcia obrera, pot respondre a les necessitats de la classe obrera.

Si tot ho produïm tot ho hem de decidir! 
Vaga General!


Manifestacions dijous 19 de juliol:

Barcelona 19’30h Ronda Sant Pere / Passeig de Gràcia
Lleida 19.30h, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau, 1)
Tarragona 19.30h, plaça Imperial Tarraco
Tortosa 18.30h, plaça Barcelona

Míting Comunista divendres 20 de juliol 19’30 hores Plaça del Mercat del Clot