dijous, 2 de maig del 2013

Crònica del 1er de maig a Barcelona



Aquest dimecres, 1er de maig, el Partit Comunista del Poble de Catalunya i els CJC/Joves Comunistes del Poble Català (CJC-JCPC) hem participat al costat dels Comitès d'Unitat Obrera (CUO) en el bloc comunista de la manifestació que ha tingut lloc durant el matí.

La nostra presència com a bloc amb caràcter de classe i combatiu s'ha constituït amb una clara consigna: el socialisme és l'única sortida a la crisi. No hi ha esperança per als treballadors i treballadores sense acabar amb el capitalisme. Aquest sistema ha entrat, de forma irreversible, en una fase d'augment exponencial de l'explotació i de l'expropiació tant del salari directe com de l'indirecte en forma de serveis públics de tota mena (sanitat, educació, transport, etc).
Davant d'aquesta situació, els comunistes cridem a la classe treballadora a organitzar-se per construir l'alternativa socialista.

Centenars de persones s'han sumat a la convocatòria roja tot recorrent els carrers cantant consignes pel socialisme i cridant a una altra vaga general. Arribant al final del recorregut amb el suport de nombrosos simpatitzants que s'unian de forma espontània solidaritzant-se amb la nostra actitud reivindicativa i les consignes revolucionàries.

Sabem que la lluita és l'únic camí. Organitzem la classe obrera sota un ideari revolucionari que ens porti a l'únic sistema humà per a tots els treballadors i treballadores: el socialisme-comunisme.



SI TOT HO PRODUÏM, TOT HO DECIDIM!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!