dimarts, 3 de setembre del 2013

11 de SETEMBRE, ACTE POLÍTIC a SANTS "La Unió Europea és misèria per a la Classe Obrera. Socialisme, autodeterminació"


El Partit Comunista del Poble de Catalunya sempre ha reivindicat el dret del poble català a decidir lliurement el seu futur. El dret a l’autodeterminació dels Pobles està inserit a l’ADN dels i les comunistes, i avui a Catalunya el debat polític i social respecte a l’exercici d’aquest dret està més vigent que mai.

La proposta dels i les comunistes del PCPC és la República Socialista de caràcter confederal.

Socialista, per que els i les comunistes no podem aspirar a altra societat que no sigui la que ofereixi a la classe obrera la seva emancipació, on les grans majories obreres tinguem les regnes del nostre destí.

Confederal, per que el PCPC, com a partit de classe i nacional, vol que el poble català amb la resta de pobles d’Espanya es relacionin com a pobles lliures i iguals.

Avui les propostes de les diferents expressions polítiques de les burgesies de Catalunya i Espanya es presenten confrontades respecte el model d’estat. Alguns parlen d’independència, altres de recentralitzar l’Estat, altres de federalisme i fins i tot alguns de confederalitat també. Però tots coincideixen en que hem de seguir sotmesos al projecte imperialista de la Unió Europea, tots ens ofereixen capitalisme.

La UE és la institució del capitalisme que ha imposat la desindustrialització del nostre país, la misèria del camp, la privatització de les empreses i els serveis públics. La UE ens vol imposar la reducció i privatització de les nostres pensions, la reducció dels nostres salaris i l’absoluta precarització de les nostres condicions laborals i de vida.

La lluita de la classe obrera catalana és la lluita pel socialisme. Cap proposta que vingui de la burgesia, ja sigui catalana o espanyola portarà benestar per als treballadors i treballadores i els sectors populars.

Lluitem pel socialisme!
No a la Unió Europea!

Tot el poder per a la classe obrera!