dijous, 18 de desembre del 2008

QUARTA AGRESSIÓ FEIXISTA AL LOCAL DEL PCPC

Comitè Executiu del Partit Comunista del Poble de Catalunya i els CJC-Joves Comunistes del Poble Català

Barcelona, 17 de desembre de 2008

Per quarta vegada consecutiva els feixistes, els hereus de Franco, Hitler, Mussolini i Pinochet, han embrutat la façana del nostre local situat en el carrer Llull de Sta. Coloma de Gramanet (Barcelona). Aquesta vegada, nit del 13 al 14 de Desembre, amb la pestilència que els caracteritza la seva patètica garruleria, a altes hores de la nit, han escrit en la nostra façana: "fills de puta!", "vosaltres sou els assassins!", "sou escòria!". Dibuixen els símbols de falange i nazi, i signen: "falange en lucha".

Encara que clandestins, sabíem qui eren des de la primera vegada, però ara deixen la seva repugnant empremta dactilar; tal vegada perquè els serveis policials encara no els han molestat i han arribat a la conclusió que poden actuar dintre de la impunitat que els confereix els “vetlladors” de la nostra seguretat.

Els feixistes, com tots els malvats, ens acusen als comunistes de ser autors dels crims que ells mateixos han comès i segueixen cometent sota el xovinisme de la xenofòbia i la ideologia de la reculada de la història, la tortura i la mort. Independentment de les incursions pistoleres directes que executen; la classe burgesa que ha engendrat a aquests, provoca més de mil morts anuals de treballadors per males condicions en els llocs de treball, estadísticament en el nostre país assassinen d'aquesta forma a més de 3 treballadors diaris.

El nostre delicte, com a comunistes, és el d'estar al costat dels treballadors, assenyalar que el sistema capitalista es nodreix de l'esclavitud, de l'explotació dels éssers humans i de la barbàrie. Fins a ara cap de les denúncies anteriors per aquestes agressions, davant els Mossos d´Esquadra, han estat resoltes ni se'ns ha informat sobre si han existit esbrinaments; no obstant això, nosaltres, per desenvolupar pacíficament la nostra activitat política, si hem estat molestats, multats i jutjats per l'aparell coercitiu institucional.

Els comunistes, el PCPC i els JCPC, ens reafirmem en les nostres conviccions ideològiques i en el compromís de lluita per l'emancipació de la classe obrera i sectors populars oprimits. Cap acte vandàlic ni repressiu, ens apartarà del nostre camí: el de l'acció revolucionària pel socialisme i el comunisme.

SOCIALISME O BARBÀRIE!