dissabte, 2 d’octubre del 2010

Concentració a Barcelona en suport al Govern democràtic de l'Equador

Ahir, 1er d'octubre es realitzà una concentració en suport al Govern democràtic de l'Equador, denunciant el cop d'estat, segrest i intent d'assassinat del legítim President de la República de l'Equador, Rafael Correa.

Cop d'estat fallit gràcies a l'acció decidida i heròica del Poble de l'Equador que des dels primers instants va sortir en defensa del seu President, i juntament amb policies i militars lleials, van rescatar i reinstaurar l'ordre democràtic a la nació bolivariana.

La concentració fou seguida per més de 300 persones, on hi destacaven traballadors i treballadores de l'Equador i d'arreu de l'Amèrica Llatina, que, juntament amb organitzacions i partits de l'esquerra revolucionària catalana, l'Assemblea Bolivariana de Catalunya, i representants diplomàtics dels països de l'ALBA, vam dir, amb una sola veu, que no hi ha marxa enrere en els processos d'integració i independència a l'Amèrica Llatina.

El PCP de Catalunya i els CJC-JCPC hem manifestat el nostre inquebrantable suport a tots els pobles de l'Amèrica Llatina i el Carib, que han prés el camí de l'antiimperialisme i la sobirania, rumb al socialisme.

Les diferents intervencions d'associacions d'equatorians i llatinoamericans, amb l'emocionant discurs del company Cònsul de l'Equador, el Sr. Freddy Arellana, paraules que van despertar els aplaudiments i crits de suport del públic.

Els comunistes catalans, no obstant, hem de denunciar la presència, oportunista i provocadora d'Àngel Colom, foribund contrarevolucionari anticubà, vinculat a fosques operacions polítiques a la Catalunya dels 90 amb connivència del Departament d'Estat dels EUA i del sionisme.

En aquestes hores d'alegria revolucionària, els i les comunistes catalans volem rendir un homenatge als 8 patriotes bolivarians assassinats pels golpistes, i expresar els nostres millors desitjos als quasi 300 ferits.