dilluns, 7 de febrer del 2011

Ens arriben dos missatges internacionals més de solidaritat

El Partit Comunista del Poble de Kazakhstan expressa la seva solidaritat en la petició de la immediata absolució i retirada de tots els càrrecs contra els membres del PCPE. El 4 de febrer de 2011, el PCPK va a plantejar la seva ferma desaprobació de les accions de la policia catalana i les seves falses acusacions contra tres camarades del PCPE.

En solidaritat amb ells, penjarem un banner sobre el judici de Barcelona a la nostra pàgina web i a la nostra pàgina de facebook. El PCPK va tractar d'obtenir el permís per realitzar una concentració davant l'ambaixada d'Espanya en Astana el 4 de febrer, però la nostra petició va ser rebutjada per l'ajuntament. A pesar que era una cosa previsible que demostra la por del govern capitalista davant qualsevol desplegament d'ira popular, volem traslladar que els comunistes de Kazakhstan estem amb vosaltres en aquesta lluita contra la injustícia. Si us plau, feu-nos saber si hi ha alguna altra via en la qual vulgueu que expressem el nostre suport.

Mantingueu-nos informats dels esdeveniments.

Amb els millors desitjos,

Boris Bityukov
En nom del Comitè Central del PCPK"


"Resolució de l'assemblea general de la "Initiativa Comunista Austríaca“ (29 gener 2011)

Prou persecució als comunistes!
Solidaritat amb Juanjo, Albert i Xavier!

En ocasió de la 6a assemblea general, la "Initiativa Comunista Austríaca" condemna la persecució dels tres companys del Partit Comunista dels Pobles d'Espanya (PCPE), que s'enfronten a una pena de més de tres anys de presó, després de participar en una manifestació antifeixista a Barcelona en 2007.

Exigim la suspensió dels enjudiciaments penals contra Juanjo Serrano, Albert Camarasa i Xavier Auré i confirmem la nostra solidaritat amb la lluita dels companyes i companys a Espanya.

Assemblea General de la "Initiativa Communista Austríaca"