dilluns, 18 de juliol del 2011

El poble ha de confiar en el KKE

En relació amb les posicions del govern sobre la fallida “selectiva”, l'Oficina de Premsa del CC del KKE ha assenyalat en el seu comunicat:

“Es confirma el que el KKE va denunciar des del començament de la crisi, és a dir, que el govern juntament amb la troica porten al poble a la fallida utilitzant com a pretext el deute amb l'objectiu d'enfortir la competitivitat dels monopolis. La veritat és que la crisi capitalista és profunda, els antagonismes dels monopolis en tota la UE s'ha aguditzat quan a la forma de la fallida, perquè segons la forma de la fallida es jutjarà qui perdrà més i qui es reforçarà en el desenvolupament dels antagonismes. La ND i els altres partits que recolzen la UE, malgrat el que diuen, en l'essencial estan d'acord amb l'opció de la fallida selectiva...
 
El poble no pot en cap manera caure en el parany de triar el mètode de la fallida selectiva. Fins i tot si es tria el mètode més avantatjós per a l'estat capitalista, els que es beneficiaran serà un grapat de grups empresarials nacionals a través de la nova ajuda estatal mentre s'intensificarà l'atac contra el poble. El poble ha de confiar en el KKE. No ha de sorprendre's. Ha d'estar preparat, organitzat i decidit perquè sàpiguen tant el govern com els partits que recolzen la via de sentit únic de la UE que pagaran un alt preu per qualsevol intent de suspensió de pagaments de treballadors, jubilats, autònoms i agricultors. Cal enfortir la lluita popular i el contraatac per a la protecció del poble, per la victòria que vindrà només a través del poder popular i la sortida de la UE”.

Sempre trobaran al KKE al front

En un comentari sobre la intervenció, d'I. Venizelos, va exigir “disciplina” per part de l'oposició als plans governamentals antipopulars, l'Oficina de Premsa del CC del KKE ha assenyalat: “El seu ordre-comandament a l'oposició de recolzar amb disciplina militar el pla del govern, el ministre té el dret de dirigir-ho als partits que recolzen el sistema i la via de sentit únic de la UE, que discuteixen i estan d'acord amb les seves decisions bàsiques. En quan al KKE, tots han d'entendre, tant el govern com els quals promouen i gestionen la fallida i la suspensió de pagaments a costa del poble: trobaran al KKE enfront, juntament amb el poble, com sempre, amb indisciplina i contraatac.”

15/7/2011