dimecres, 9 de novembre del 2011

Davant la prohibició del PCPC a les eleccions generals del 20N a Barcelona

El Partit Comunista del Poble de Catalunya, PCPC, tot i haver obtingut l’aval de més de 5.000 ciutadans i ciutadanes de la província de Barcelona, té prohibida la seva participació a les eleccions generals del proper 20 de novembre.

Aquesta prohibició no és deguda a la manca d’avals, el PCPC n’ha recollit 1.000 més dels necessaris, aquesta prohibició és fruit d’un acte intencionat d’invalidar i no comptabilitzar centenars d’avals vàlids, per impedir així la nostra participació.

Les diverses sentències judicials, en cap moment valoren les nostres reclamacions d’irregularitats a la comptabilització d’avals, i es limiten a manifestar que la formalitat del procediment electoral impedeix acceptar els nostres recursos. Així, la legislació electoral, la Junta Electoral amb la Oficina del Cens i el sistema judicial es converteixen en un complex aparell destinat a impedir la nostra presència.

Davant aquesta situació, el PCPC manifesta que no deixarà de recórrer a quantes instàncies li permeti la legalitat burgesa per reclamar i exigir una investigació d’aquest frau.

Davant la impossibilitat de concórrer a les eleccions, el PCPC manifesta que segueix en campanya política, i continuarem explicant el programa i la proposta comunista a la classe obrera.

El PCPC demana al conjunt de la classe obrera de la província de Barcelona el VOT NUL, i considerem els següents motius:

1. En aquestes eleccions cap altra opció política planteja un programa revolucionari per a la classe obrera ni les classes populars.

2. En aquestes eleccions cap altra opció política planteja un programa de confrontació que presenti el socialisme i el comunisme com el projecte polític de i per a la classe obrera.

3. En aquestes eleccions cap altra opció política presenta un programa antiimperialista i radicalment confrontat a la UE i a l’OTAN.

4. En aquestes eleccions cap altra formació política ofereix una sortida a la crisi més enllà de reformes més o menys radicals, més o menys efectistes, però sense entrar en la contradicció fonamental entre capital i treball i, ni molt menys, plantejant una sortida de classe.

Aquests motius ens obliguen a demanar a la classe obrera i al conjunt de la classe treballadora de Barcelona, el vot nul, a l’hora que a les províncies de Lleida, Tarragona i Girona l’opció comunista sí estarà present i el conjunt de treballadors i treballadores podran votar al PCPC.

Tot i la prohibició, tot i el frau, el programa comunista estarà present arreu de Catalunya.

TOT PER A LA CLASSE OBRERA!

A Lleida, Tarragona i Girona, VOTA COMUNISTA, VOTA PCPC!

A Barcelona el VOT COMUNISTA ÉS EL VOT NUL!


Comitè Executiu del PCPC

Barcelona, 8 de novembre de 2011