dimecres, 30 de novembre del 2011

Nota premsa PCPC: la solidaritat és la tendresa dels pobles

A les darreres hores s’estan realitzant desenes d’accions de solidaritat amb els 3 comunistes que seran jutjats demà al matí a Barcelona. Aquest mateix matí una delegació del Partit Comunista Grec (KKE) s’ha entrevistat amb l’ambaixador espanyol a Grècia, qui ha demostrat un total coneixement del cas.

A Copenhaguen, Glasgow, Mèxic DF, Sao Paulo, Puerto Rico, etc... es succeeixen les concentracions davant ambaixades i consolats.

Demà, dia del judici, a Atenes, en el transcurs de les manifestacions i accions de lluita convocades pel sindicat grec PAME i el KKE en el marc de la nova vaga general, es realitzaran accions de solidaritat amb els 3 comunistes.

També a l’Estat Espanyol, a les darreres hores estan apareixent centenars de pintades, cartells i pancartes, a les universitats s’estan realitzant xerrades informatives i fins i tot als camps de futbol apareixen pancartes solidàries.

El PCPC valora la resposta mundial com un inestimable suport polític i moral als 3 camarades que poden acabar empresonats per un descarat muntatge policial.

La solidaritat és la tendresa dels pobles, i els pobles d’arreu, demà 1 de desembre, estaran pendents del resultat de judici, ja sigui per celebrar la victòria davant la persecució, ja sigui per aixecar-se i redoblar l’esforç solidari fins aconseguir la lliure absolució d’en Xavi, l’Albert i en Juanjo . 

Convoquem als mitjans de comunicació demà 1 de desembre a la concentració que es realitzarà davant dels jutjats.

LLOC: Gran Via de les Corts Catalanes, 111 (Edifici P), a la Ciutat de la Justícia

HORA: 10:00

El Judici es realitzarà al JUTJAT PENAL nº 19 a les 10:30 hores

Per a més informació: http://encausatsabsolucio.blogspot.com/