dimarts, 20 de desembre del 2011

Missatge de condol davant la defunció del Camarada Kim Jong Il

Missatge de condol del PCPE davant la defunció del camarada Kim Jong Il, Secretari General del Partit del Treball de Corea i president de la Comissió de Defensa Nacional de la RPDC

Als camarades del Partit del Treball de Corea, al poble de la República Popular Democràtica de Corea:

En nom del Comitè Central del Partit Comunista dels Pobles d'Espanya, vull transmetre'ls nostre més sentit condol i les nostres profundes condolences davant la defunció del camarada Kim Jong Il, Secretari General del germà Partit del Treball de Corea i President de la Comissió de Defensa Nacional.

Els i les comunistes d'Espanya, juntament amb la resta de revolucionaris i revolucionàries del món, volem transmetre al poblo coreà i al seu Partit el nostre suport i solidaritat davant aquest tràgic succés.

Recordarem al camarada Kim Jong Il com el dirigent que va dedicar tots els seus esforços a defensar i desenvolupar el procés de construcció socialista en la República Popular Democràtica de Corea, així com a avançar en la reunificació del país dividit després de la intervenció imperialista i la guerra posterior.

És en aquests moments quan molt especialment volem traslladar-los tota la nostra solidaritat i suport fraternal, ja que les potències imperialistes, aprofitant la defunció del camarada Kim Jong Il, aprofitaran l'oportunitat per intensificar la campanya anticomunista, dirigida no només contra la RPDC, sinó contra tots els i les comunistes del món.

Camarades, el PCPE recolza fermament el procés de construcció socialista coreà i rebutja tot tipus d'ingerències externes en els assumptes d'un país que és exemple de dignitat i independència enfront dels atacs de l'imperialisme.

Aprofitem per reiterar el nostre més sentit condol i preguem traslladin les nostres condolences a la família del camarada Kim Jong Il.


Visca la República Popular Democràtica de Corea!

Camarada Kim Jong Il, present!