dijous, 19 d’abril del 2012

Declarada la absolució per Albert, Xavier, i Juanjo

Reproduïm pel seu interès la nota informativa enviada per l'Equip Jurídic del PCPE. Si desconeixen el cas, poden informar-se AQUÍ.

En el dia d'avui, 19 d'abril, li ha estat notificada a l'Equip Jurídic del Partit Comunista dels Pobles d'Espanya la SENTENCIA Nº 169/2012, de tretze d'abril de dos mil dotze, dictada pel Jutjat penal Nº 19 de Barcelona, declarant la LLIURE ABSOLUCIÓ dels camarades Juan José Serrano, Albert Camarasa i Xavier Aure, militants comunistes que van ser acusats falsament pels Mossos d´esquadra d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat en concurs ideal amb un delicte de desordres públics, sol·licitant per a ells el Ministeri Fiscal una pena de tres anys i deu mesos de presó.

La sentència ve a confirmar la INNOCÈNCIA dels nostres camarades, per la qual han lluitat milers de persones tant en l'Estat espanyol com en multitud de països dels quals s'han rebut impagables mostres de solidaritat.

A l'espera d'un pronunciament dels òrgans de la direcció del Partit, aprofitem l'ocasió per agrair les mostres de solidaritat rebudes i per felicitar a Juanjo, Albert, Xavi i els seus familiars i amics. Sense cap dubte els nostres camarades han donat tot un exemple de valentia, enteresa i fermesa en la seva llarga lluita contra la repressió.

Avui, com ahir, NO PASSARAN!