diumenge, 27 d’abril del 2008

PLA HIDROLOGIC=PLA D’OBRES

Declaració de l'organització del PCPC en les terres tarragonines.

En una societat on l’esser humà sigui el més important, els recursos i fonamentalment l’aigua, s’ha de convertir en un be social comú , i per tant, sempre des de el seu us racional i sostenible, a de ser utilitzat per tota la comunitat per al seu desenvolupament, primant l’ús de boca i la necessària per fer funcionar els sectors bàsics i fonamentals d’un país com son: l’agricultura, la ramaderia, la pesca i l’industria, eixos generadors de bens socials per a tota la societat,

Més en una societat, on el més important son els beneficis que generen els éssers humans, i on és dona la causalitat que l’expropiació d’aquest beneficis es feta per una ínfima part de la societat, els recursos, en concret, l’aigua, passa a convertir-se en un element especulatiu, generador de grans beneficis, i per tant, de condícia i de traïció.

En esta societat capitalista com la nostra, els polítics que accedeixen al poder, ho fan avalats pel capital, amb crèdits multimilionaris deixats “A favor degut”, es a dir, a canvi de subordinar-se als seus interessos, i per tan, la participació ciutadana en la gestió política i econòmica d’aquesta societat burgesa, que resideix en que cada 4 anys ens deixen “decidir”, exercint el dret de vot, se la passen pel forro, i les promeses fetes al poble se les emporta el vent.

Tan val que es digen d’esquerres o de dretes, en definitiva, tots passen a ser mantinguts pel sistema i digerits per ell.

Si realment hi ha algun d’aquests que s’ha encumbrats gracies als vots del poble, que vol ser conseqüent i ètic que dimiteix, i que no es preocupen, que si es honrat, el poble el ficarà allí on es mereix, però que no ens vulguin fer creure, que es pot ser conseqüent, seguin para’n la ma i agafant-se a la pancarta.

De la dretona fòssil o nacionalista, del PP i CiU, no cal esperar, mai més ben dit, ni aigua!

Solament una opció política que qüestione aquest sistema polític i econòmic, sortida del poble treballador, organitzada i avalada per ell, pot garantir que les coses canvien veritablement. Aquest referent, sols pot sortir de la lluita contra les injustícies del sistema burgès, tan des de les tribunes parlamentaries, denunciant i accentuant les contradiccions del sistema, com des de els moviments socials, manifestant i denunciant al carrer totes les seves incongruències, falsedats i mentires.

Aquestes terres nostres esta clar, que com que 50 mil vots més o menys no els importen massa, ens tenen pel cul del sac de Catalunya i d’Espanya, Central Nuclears, Tèrmiques, Erquimies, Cementiri Nuclear i per acabar de rematar ens prenen l’únic que ens dona la vida, el riu.

Des de el PCPC de les terres tarragonines invitem al poble a lluitar i organitzar-se per aconseguí crear esta alternativa que ens permeti recuperar l’il·lusió en el futur.