dijous, 17 de juliol del 2008

AVANÇA EL MOVIMENT OBRER, AVANÇA LA REPRESSIÓ.

Els fets ocorreguts en Telefònica, en la negociació del seu conveni col·lectiu, demostres diverses coses:

1º Els treballadors no passen de les vagues i les mobilitzacions en defensa dels seus drets, simplement, el supòsit pasotismo dels treballadors és l'escusa dels sindicats oficials per a pactar aquells que les empreses li posen damunt l'empresa.

2º Els sindicats oficials estan immersos en un procés de col·laboració amb el capital, per a garantir el manteniment dels guanys a les empreses, per a això no tenen problemes a signar convenis de cinc anys, o retallades dels drets dels treballadors.

3º Quan els treballadors es manifesten i es mobilitzen en contra d'aquesta situació, la repressió augmenta, tant per part de les empreses, com per part del propi estat, que acaba posant-se sempre a favor de les empreses.

Els comunistes catalans, no solament ens solidaritzem amb la vaga dels treballadors de Telefònica, i les seves justes reivindicacions; denunciem enérgicamente la repressió, per part de l'empresa, a un grup de treballadors a Madrid, el delicte dels quals sempre és defensar els drets dels treballadors.