dimecres, 30 de juliol del 2008

SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS I TREBADORES DE SIMON

Comité local de Barcelona del PCPC

El Partit Comunista del Poble de Catalunya manifesta la total oposició al ERE fraudulent que l’empresa SIMON vol aplicar a la fàbrica de Sancho d’Àvila a Barcelona. Ens solidaritzem, en primer lloc, amb els 80 treballadors i treballadores afectats, i amb el conjunt de la plantilla, que igualmente és víctima de les pràctiques caciquils i mafioses de la familia propietària d’aquesta multinacional.

Denunciem que és un ERE fraudulent per que els beneficis de l’empresa superen els 100 milions d’euros, i que escudant-se en el fantasma de la crisi, alega un descens de la demanda, mentre les espectatives de benefici creixen. És fraudulent, per què mentre els empresaris porten amb la planta aturada prop d’un any, s’ha demostrat que les tasques de muntatge han estat desviades a tallers externs.

L’únic que ha demostrat l’empresa és la voluntad de tancar una planta rentable, per potencia la política d’externalització i deslocalització. SIMON prefereix fabricar en països amb legislacions laborals que rocen l’esclavitut i amb subcontrates locals amb mà d’obra barata.

El PCPC es solidariza amb els treballadors en lluita de SIMON i exigeix la inmediata retirada de l’ERE.

La crisis capitalista que la paguen els rics!
Visca la lluita de la Classe Obrera!
Visca la lluita dels treballadors de SIMON!