dimecres, 31 de març del 2010

Acte del PCPC per Palestina

Nasser al Kafarna, dirigent del Front Popular d´Alliberament de Palestina va participar el propassat 23 de març en un acte polític al Centre Cívic de Sant Martí (la Verneda). L´acte organitzat pel PCPC, va ser presentat per Miguel Guerrero, Sec Gral de l´organització. Guerrero va manifestar que aquest acte de solidaritat amb Palestina es feia en un moment de silenci informatiu referent a tot allò que es referís a les agressions del govern sionista-feixista d´Israel cap a poble Palestí. Guerrero va manifestar el seu suport incondicional amb la lluita dels drets del poble palestí.

Nasser al Kafarna, dirigent del FPLP, va denunciar el genocidi que pateix el poble palestí. Va denunciar a les grans cadenes informatives que presentaven als palestins com a crimininals i no com a víctimes d´aquest conflicte històric. Va denunciar les complicitats dels governs dels EEUU i de la Unió Europea amb les atrocitats comeses pel govern d´Israel. Va assenyalar la hipocresia del govern espanyol que ven armes a Israel. Aquestes armes s´utilitzen per assassinar al poble palestí. Va dir també que Israel s´aprofita del genocidi jueu patit a la 2a guerra mundial i que utilitza mètodes nazis contra les poblacions de Gaza i Cisjordània.

Com a dirigent de l´esquerra palestina va afirmar que la seva organització està creixent dia a dia, perquè és el partit de la unitat i la igualtat del poble palestí. El FPLP vol una pau basada en el reconeixement dels drets territorials, de justícia, de ciutadania, del retorn dels refugiats, etc.

Finalment va agrair el suport del PCPC i al PCPE en tota aquesta gira de xerrades per l´Estat Espanyol. Va afirmar que el treball de solidaritat dels diversos moviments estimula a la població palestina a seguir lluitant per la seva dignitat i autodeterminació.

Tot i que Israel té un dels millors exèrcits del món amb la millor tecnologia per matar, Al Kafarna va afirmar que aquest va patir una important derrota al Líban. Això ha suposat un cop psicològic molt fort per Israel, que es veu més vulnerable.