dimarts, 26 d’octubre del 2010

Continua la repressió cap als comunistes

El passat Dijous 21 d'Octubre al voltant de les 7 de la tarda, la Policia Municipal de Manlleu va presentar-se al domicili d'una Camarada de la nostra organització, sol·licitant la seva presència, cosa que va ésser impossible ja que en aquell moment es trobava treballant. Davant d'això, els agents de la Policia van explicar-li al seu pare que venien buscant a la seva filla per portar-la a comissaria a declarar sobre unes pintades, pel que el van requerir perquè un cop tornés de la feina es dirigís voluntàriament a comissaria, amenaçant que en cas contrari la portarien davant del jutge perquè tenien fotografies d'ella realitzant les pintades.

Ja que la nostra Camarada per motius de seguretat no es va presentar a comissaria, a la 1 de la matinada els agents de la Policia van tornar a personar-se al seu domicili, sol·licitant que els acompanyes immediatament a comissaria, ensenyant-li unes simples fotografies d'unes pintades. Donat que la nostra militant es va negar a acompanyar-los voluntàriament, els Agents de la Policia Municipal van intentar acoquinar-la amb l'amenaça de portar-la a declarar davant del Jutge.

Davant d'aquestes fets, únicament podem manifestar la nostra indignació i denuncia davant l'actuació de la Policia Municipal de Manlleu, actuant de forma totalment despòtica contra els militants comunistes, presentant-se a la matinada per unes acusacions completament arbitraries i faltades de prova i que en qualsevol cas no revesteixen cap tipus de gravetat o urgència com per actuar al encara actual estil feixista dels grisos. Com resa la vella cançó "Que volen aquesta gent, que truquen de matinada?"

Denunciem aquest tipus d'actuacions, que només persegueixen criminalitzar, intimidar i coaccionar als sectors més avançats de la classe treballadora juvenil, intentant aconseguir per la via repressiva el que no aconsegueixen amb l'adoctrinament ideològic.

Ens trobem en un moment d'especial duresa per la classe treballadora, on juntament amb els constants atacs que estem patint com a conseqüència de la crisi capitalista (reforma laboral, reforma de pensions, etc.) s'està augmentant brutalment la persecució, repressió i criminalització dels comunistes i els moviments socials, com ho demostren les detencions que s'estan realitzant a vaguistes del 29-S, el judici contra els nostres 3 camarades per participar a una manifestació antifeixista, així com nombrosos casos de repressió arreu de l'estat.

La repressió no ens aturarà, i continuarem lluitant fermament per acabar amb aquest sistema que porta inevitablement a la barbàrie si no se'l combat i se'l derroca per construir la societat sense classes: el comunisme.

PROU PERSECUCIÓ DEL COMUNISME!!!


ATUREM LA REPRESSIÓ!!!


ABSOLUCIÓ XAVI, ALBERT I JUANJO!!!


Comitè Nacional CJC/Joves Comunistes del Poble de Catalunya