dijous, 17 de febrer del 2011

Noves imatges de solidaritat amb els encausats


El divendres a la tarda es va celebrar en el casc vell de Bilbo una concentració per mostrar la nostra solidaritat als comunistes catalans encausats i per denunciar la criminalització del antifeixisme. A la concentració, convocada per Gazte Komunisten Kolektiboak (CJC/GKK) i recolzada per Sare Antifaxista es va apropar una vintena de persones, entre ells els companys de GKB que ens van mostrar el seu suport. Es van repartir centenars d'octavetes entre els ciutadans per informar del judici.





El PCPE d'Alacant al costat dels CJC, porten diverses setmanes agitant al carrer per demanar la llibertat dels camarades Xavi, Juanjo i Albert. Han estat varis els dies en els quals s'ha sortit a fer pintades, a enganxar cartells i adhesius, a penjar pancartes i s'han recollit nombroses signatures.



El divendres 11 es va fer lliurament en la subdelegació de Govern de les signatures recollides. Com era d'esperar els impediments i intimidacions van ser constants.

El Moviment de Resistència Global, instància unitària internacionalista de la ciutat d'Alacant, va convocar dues xerrades el 10 de febrer i una concentració el dia 12. Les xerrades es van realitzar a la Universitat d'Alacant el matí del dia 10 i aquesta mateixa tarda. A aquest última van assistir més de 60 persones a escoltar el testimoniatge d'Albert, de Naiara (companya represaliada en Alcorcón) i de l'advocada Dolores Jiménez que ens va explicar amb molta claredat les característiques del dret penal burgès, la gran mentida dels drets burgesos i la seva doble rasadora d'actuació.

El dia 12, sota la consigna “cada dia menys lliures” el MRG va convocar una concentració de denúncia enfront de la subdelegació de Govern. Cal dir que la policia amb un objectiu clar d'intimidació i aïllament va acordonar els carrers en més de 100 metres per impedir que la gents s'apropés i es pogués informar sobre el cas. A la concentració van assistir prop de 100 persones i constantment es van cridar consignes demanant la llibertat dels camarades, la fi de la repressió i l'evident inexistència de drets i llibertats en aquesta democràcia burgesa contra la qual hem de rebel·lar-nos.