divendres, 29 d’abril del 2011

Resolució urgent del EK-PCPE contra l'estat d'excepció a Euskal Herria

EUSKAL KOMUNISTAK-PCPE DENUNCIA L'AMPLIACIÓ DE L'ESTAT D'EXCEPCIÓ DAVANT LA PROPOSTA DEL GOVERN ESPANYOL D'IMPEDIR LA PRESÈNCIA DE BILDU I DE DETERMINADES CANDIDATURES LOCALS EN LES PROPERES ELECCIONS DEL 22 DE MAIG.

Des del nostre Partit tornem a mostrar la nostra solidaritat amb el poble treballador basc. La proposta del Govern burgès del PSOE a Madrid, d'impedir "judicialment" la presència de Bildu i altres candidatures locals en la properes eleccions del 22 de maig, mantenen i aprofundeixen l'estat de lloc imperant a Euskal Herria.

La Llei de Partits i els seus afegits, pactats pel PSOE i el PP, són l'expressió legal de la nul·la voluntat democràtica de l'oligarquia espanyola representades per aquests partits, de donar la veu en aquest cas al poble basc, impedint que les persones i sectors que són i se senten representats per l'esquerra independentista basca, puguin tenir opcions electorals en similars condicions que els seus adversaris.

Sumem la nostra veu a la denúncia per vulneració de drets fonamentals a persones i organitzacions polítiques, que representen les denúncies davant els tribunals espanyols de les candidatures impugnades a Euskal Herria per part del Govern espanyol.

Exigim la presència en igualtat de condicions d'aquestes candidatures impugnades en les properes eleccions del 22 de maig. Exigim també novament,l'abolició de l'actual Llei de Partits polítics i els seus afegits.

Demanem unió a tots els grups, persones, partits, sindicats i col·lectius en el suport a Bildu i les candidatures locals que pretendre ser il·legalitzades, per realitzar quantes concentracions i actes de suport siguin necessaris tant a Euskal Herria, com en la resta de pobles i nacions en l'Estat espanyol.

Denunciem el treball de la majoria dels mitjans de comunicació en aquest tema, per la seva disposició per manipular, enganyar i servir als interessos electorals del PSOE i el PP.

Tornem a ratificar-nos en la nostra aposta inequívoca pels continguts i propostes de l'Acord de Guernica, que com a Partit hem subscrit i exigim al Govern espanyol que respecti la voluntat del poble basc.

28 d'abril de 2011