dimarts, 14 de juny del 2011

El PCPE davant la detenció de varis camarades a Asturies

En la tarda d'aquest dimarts, dia 14 de juny, s'han presentat diversos policies de paisà a la seu del PCPE a Candás, i, sense intervenir explicació alguna, s'han portat detinguts a Vanesa García Rodríguez i a José Iván Fernández, aquest últim és membre del Comitè Central del PCPE.

A l'estil de la brigada polític-social de l'anterior dictadura s'ha personat un nombrós grup de policies secretes, en dos vehicles, que han requerit als dos membres del Partit i els hi han portat presos, sense que intervingués explicació alguna, i sense que poguessin, tan si més no, informar a una altra persona que també es trobava en el local en aquest moment.

Aquesta actuació policial ve a ser una expressió més de la línia d'assetjament que els cossos de policia desenvolupen contra l'activitat política del PCPE, i dels seus militants. Respon a una intencionalitat política de tractar d'impedir l'activitat política del Partit, que confronta directament amb els interessos de la dictadura del capital, l'oligarquia i els aparells de l'estat que els protegeixen. Aquesta acció, a més, es realitza en un moment en què el govern de la socialdemocracia impulsa la nova reforma laboral que tracta de liquidar els drets de la negociació col·lectiva, i que vol col·locar a la classe obrera als peus de la patronal.

Cap assetjament, per violent que aquest sigui, impedirà la continuació de l'activitat política del PCPE al costat de la classe obrera en lluita pel socialisme i el comunisme. Qualsevol atac en aquesta situació no fa més que créixer la moral de lluita del Partit, i la seva determinació d'enfrontar aquestes accions amb el suport del poble i de la classe.

El PCPE exigeix la llibertat immediata dels seus dos membres, sense càrrecs de cap tipus.

El PCPE denuncia l'actuació de les forces policials de la dictadura del capital, actuació que –una vegada més- posa de manifest el caràcter de classe de l'estat i dels seus aparells de repressió.

LLIBERTAT IMMEDIATA PER A VANESA I IVÁN!
ATUREM LA REPRESSIÓ AL COMUNISME!