dijous, 16 de juny del 2011

Rebudes nombroses mostres de solidaritat internacionalista

Moltes són les organitzacions que han fet arribar al PCPE i CJC mostres de solidaritat davant la greu persecució que estem vivint, al muntatge policial organitzat a Asturies que implica ja a cinc camarades acusats de terrorisme per uns fets que no van cometre.


Missatge del Partit Comunista del Pakistán:

El Partit Comunista de Pakistan denuncia l'arrest de dos camarades del PCPE, entre ells un membre del Comitè Central. Aquesta acció demostra la fallida dels supòsits socialdemòcrates que ara estan en el poder. Sembla que segueixen les polítiques del dictador que va haver-hi abans a Espanya. És clar que tals actes covards de l'Estat no podran amb el PCPE, els seus militants i els seus quadres. La lluita continuarà.

El PCP es solidaritza plenament amb aquesta lluita.

Dr. Mazher, Responsable del Departament Internacional


Missatge del Partit Comunista Obrer Hongarès:

En nom del Partit Comunista Obrer Hongarès vull expressar la nostra plena solidaritat amb el PCPE. Exigim l'alliberament immediat dels companys Vanesa García Rodríguez i José Iván Fernández, membres detinguts del PCPE.

Condemnem l'acte de la policia espanyola. És inacceptable en un Estat democràtic usar mètodes d'aquest tipus per oprimir a aquells que tenen opinions diferents sobre la política actual del govern i sobre el futur de la societat espanyola.

 Desitgem a tots els membres del PCPE per continuar la seva lluita heroica contra el capitalisme amb molta més energia i convicció.

Nosaltres continuem la nostra lluita a Hongria. Tenim els mateixos enemics: les forces capitalistes de la Unió Europea. La reacció de les forces capitalistes de la nostra lluita demostra que estem en el camí correcte. Les masses populars entenen cada vegada més que estem lluitant pels seus interessos. Ells ens recolzen.

Gyula Thurmer, President



Missatge del Partit Comunista de Mèxic:

El Partit Comunista de Mèxic condemna l'escalada en la persecució contra els comunistes a Espanya. El cas dels nostres camarades contra els qui pesa un judici pendent per al dia 1 de Desembre a Barcelona, se suma ara la detenció de dos militants del PCPE, un d'ells membres del Comitè Central, i l'avís de detenció d'altres tres militants.

Els nostres camarades estan acusats de terrorisme suposadament per haver llançat còctels molotov a Astúries el dia 15 de Gener.

Estem al tant de la falsedat d'aquests càrrecs, coneixem als nostres camarades del PCPE i sabem quant s'allunya de la seva pràctica política aquestes acusacions. Igualment, basats en aquest coneixement, sabem que el Partit Comunista dels Pobles d'Espanya no es deixarà fer xantatge per aquests atacs.

Per a nosaltres es tracta de mesures bastes encaminades a tractar d'aïllar, inhibir o paralitzar l'activitat dels comunistes a Espanya, això davant els desastrosos i palpables resultats de la crisi capitalista. És una regularitat que la burgesia de tots els països insisteixi a llançar l'epítet de terrorista contra els comunistes, això està molt d'acord amb les seves pors davant la comprovació que el sistema capitalista aconsegueix els seus límits històrics.

Sabem el que signifiquen aquestes campanyes. Mai ha intimidat el nostre internacionalisme i la nostra solidaritat aquestes campanyes brutes contra els comunistes i els revolucionaris del món. Certament no serà diferent amb els nostres benvolguts camarades dels CJC i del PCPE. Manifestem la nostra plena solidaritat i la nostra plena identitat en la seva lluita.

El Buró Polític del PCM exigeix la llibertat immediata per als camarades Iván i Vanesa. Exigeix que cessi la persecució contra els comunistes. Estem fermament convençuts que encara si l'Estat espanyol es fa el sord, a les organitzacions populars, sindicals i revolucionàries que a Espanya i al món recolzen als nostres camarades no farà sinó demostrar a la llum del sol els qui són els que s'oposen veritablement a la barbàrie capitalista. Els nostres camarades no seran aïllats amb aquestes maniobres, les banderes vermelles del derrocament del capitalisme i de la construcció del socialisme s'honren amb aquest assalt dels enemics del poble.

Al mateix temps estem pendents i preparats per a mobilitzar-nos en solidaritat amb els comunistes d'Espanya, els militants del PCPE.


També hem rebut missatges de FAMYR, la Corriente Sindical de Izquierdas, UJCE, Jaleo!!!, Darréu,...