dimecres, 14 de setembre del 2011

18-S en defensa dels serveis públics!

Convocatòria en defensa dels serveis públics i de qualitat: La proposta és concentrar-se en diferents punts de la ciutat, representant de forma simbòlica cada un d’ells un sector dels que està patint retallades i marxar en columna cap plaça Catalunya a les 19h, per des d’allà, totes les columnes unides, marxaran en manifestació fins a Arc de Triomf.

Els punts de concentració i sortida són els següents:

  • Consorci d’Educació de Barcelona, com a símbol de les retallades en Educació i Cultura. Sortida a les 18h30 des de Pl. Urquinaona. Metro Urquinaona.
  • CAP Drassanes, com a símbol de les retallades en Sanitat. Sortida a les 18h (Metro Drassanes / Paral lel).
  • Institut de Ciències del Mar (CMIMA), com a símbol de les retallades en Medi Ambient. Sortida a les 18h des de la porta de l’Institut a Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49. (Metro Ciutadella).
  • Seu del Departament de Justícia, com a símbol de les retallades a Justícia. Sortida a les 18h des de la porta, c. d’Aragó, 332.
  • Seu del Departament de Benestar Social i Família, com a símbol de les retallades en Serveis Socials. Sortida a les 18h des de la porta

Des de Plaça Catalunya, el recorregut proposat és des de Plaça Catalunya, baixar per Via Laietana fins Pla de Palau, seguir fins a Ciutadella, pujant per Pg.Sant Joan, per acabar a Arc de Triomf.