dissabte, 22 d’octubre del 2011

Boicot de la burgesia a les candidatures comunistes del PCPC i PCPE

Les Juntes Electorals de Madrid, la Coruña, Girona, Barcelona, Huesca, Zaragoza, Murcia i Ciudad Real, estan tractant de boicotejar les candidatures del PCPC i PCPE en aquestes províncies, en una actuació arbitrària i de clara discriminació política. La mateixa Junta Electoral Central ha dictat una Instrucció sobrevinguda el passat dia 20, que té l'única voluntat d'incrementar els obstacles ja existents davant la capacitat demostrada del Partit per obtenir un amplísim suport popular a la presentació de les nostres candidatures.



Davant aquest atac a les seves candidatures el PCPE DECLARA.

La nostra absoluta decisió de defensar amb tots els instruments polítics i legals a la nostra mà les candidatures que, de forma arbitaria i sense cap base legal pretén retirar-nos la Junta Electoral Central. Aquesta sèrie de mesures repressives demostren amb claredat el caràcter restrictiu de la reforma de la Llei Electoral (LOREG) que imposa la recollida d'avals per a la presentació de candidatures als partits sense representació parlamentària.

La seva intenció és negar-li la veu al Partit Comunista en aquestes eleccions i la nostra decisió, demostrada amb escreix amb el treball realitzada per la nostra militància, és fer-li arribar amb meridiana claredat al conjunt de la classe obrera i dels pobles d'Espanya que aquí i ara hi ha un Partit decidit a lluitar per l'únic objectiu possible per a l'alliberament de la majoria social oprimida i explotada d'aquesta societat: EL SOCIALISME.

TOT PER A la CLASSE OBRERA.

21 d'octubre de 2011