divendres, 21 d’octubre del 2011

Declaració del CE davant l'assassinat de Gadaffi

El Comitè Executiu del PCPE, després de tenir coneixement de l'assassinat de Muamar el Gadaffi, confirmat amb l'emissió de diverses imatges on es pot veure com una torba mostra el cadàver del dirigent libi, declara el següent:

CONDEMNEM amb fermesa aquest assassinat, que suposa en la pràctica el triomf definitiu de les forces imperialistes i les seves titelles al país.

DENUNCIEM que, ja en aquest moment, la UE, l'OTAN, el PP, el PSOE i les organitzacions que des de suposades posicions progressistes estan aplaudint i celebrant aquest fet aliè a tota concepció d'humanitat, legalitat o simple justícia.

AFIRMEM que el nostre Partit es manté ferm en la denúncia de la brutal campanya de fabricació de proves falses, manipulacions periodístiques, tergiversacions polítiques, intervencions militars i assassinats duta a terme per les forces imperialistes a Líbia.

ACUSEM específicament al govern de Zapatero de còmplice en aquest assassinat, amb el paper actiu de Carme Chacón i Trinidad Jiménez, ministres de la guerra i exteriors, igual que ho fem amb la resta de forces socials i polítiques que han mantingut silenci sobre la intervenció imperialista a Líbia, o que l'han secundat volent mantenir una posició intermèdia o tèbia.

Les imatges que hem pogut veure avui són una demostració d'un fet ineludible que ha de constituir un ensenyament per tots aquells que es reclamen del camp antiimperialista: la lluita entre l'imperialisme, com a capitalisme en descomposició, i la humanitat, no admet postures intermitges, pactes ni contobernis. La lluita és fins a la victòria i la destrucció del capitalisme com a formació sociohistòrica.

Comitè Executiu del PCPE
20 d'octubre de 2011