dijous, 20 d’octubre del 2011

Nou atac al Partit Comunista: La JEC impedeix l'esmena d'errors als avals presentats

El Comitè Executiu del PCPE denuncia de la forma més clara i contundent possible aquest nou episodi de la repressió contra les organitzacions polítiques obreres.

Després que la nostra militància hagi complert amb el requisit de recollir els avals necessaris, ens trobem amb una nova volta de rosca contra la formalitat democràtica que no estem disposats a acceptar de cap de les maneres. La Junta Electoral Central ha decidit en data 20.10.2011 que no és possible aportar nous avals per esmenar els errors detectats durant la validació dels mateixos. Aquesta interpretació anòmala i restrictiva de la Llei demostra amb absoluta claredat que l'única voluntat dels legisladors en fer aquesta modificació en la LOREG era impedir que veus, com la dels i les comunistes, enfrontades amb el capitalisme puguin participar en les eleccions burgeses.

En el moment que redactem aquest escrit estan amenaçades les nostres llista de Girona, Huesca, la Corunya i Madrid i que li quedi clar a la JEC i al govern que anem a lluitar amb totes la nostra capacitats, inclòs el recurs contenciós electoral, per impedir que es consumeixi aquesta arbitrarietat que sens dubte deixa ben clara la progressiva estretor de la formalitat democràtic burgesa.

Enmig de la seva crisi estructural l'oligarquia té molt clar que el seu enemic som el moviment obrer en general i el Partit Comunista en particular i per això està fent tot el possible per silenciar la nostra veu; però que li quedi molt clar al nostre enemic de classe que aquest nou pas, que falleix el més bàsic de la seva pròpia formalitat democràtica ,suposa un salt qualitatiu en la repressió contra el nostre Partit que tindrà la resposta que es mereix per part de tota la nostra militància.

Comitè Executiu PCPE 
20.10.2011