dimarts, 8 de novembre del 2011

Campanya electoral a la Universitat de Lleida

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC-Ponent) ha estat fent campanya a la Universitat (UdL-Rectorat). Josep Maria Baró (Cap de llista del PCPC al Congrés) i Sisco García (1r candidat al Senat) han explicat als joves universitaris els eixos bàsics del programa comunista. La proposta específica a nivell educatiu es resumeix en:
 
1) Defensa d´un sistema educatiu exclusivament públic, gratuït i laic, inclòs el nivell universitari. Pla Nacional d´Educació. Eliminació de les subvencions a l´escola religiosa. 
 
2) Anul.lació del Pla Bolonya. Educació no mercantilitzada.
 
Els candidats del PCPC han explicat igualment als joves que ells tenen que ser el motor per canviar el sistema. En el capitalisme no hi ha futur per a la classe obrera, ni per la joventut. El capitalisme en aquesta fase de crisi estructural sols ofereix més atur, més precarietat i més repressió. Cal recordar que més del 50 % dels joves es troben en situació d´atur. La proposta comunista planteja la necessitat de la revolució socialista com a única opció valida per a la classe treballadora i la joventut de les classes populars.

NOTA.1.: El PCPC estem pendents que el Tribunal Constitucional es posicioni entre avui i demà sobre la qüestió de la candidatura del PCPC per Barcelona. El PCPC va recollir més de 5000 avals i l´oficina del cens electoral de Barcelona ha fet una tupinada descarada tombant més d´un miler d´avals sense cap motiu. Davant aquest frau vergonyós s´ha fet les denúncies i recursos pertinents. El PCPC i el PCPE mitjançant el seu equip jurídic han aconseguit que siguin proclamades les candidatures a Madrid, Saragossa, Múrcia, La Corunya, Ciutat Real, Osca i Girona. En aquestes províncies el nostre partit va patir les cacicades de les Juntes electorals provincials i la Junta Electoral Central.

Nota.2. A les fotos adjuntes, Josep Maria Baró (esquerra) i Sisco García (dreta) candidats del PCPC.

Lleida a 7 de Novembre de 2011