dijous, 26 d’abril del 2012

Continua la caça de bruixes: set persones més passen a disposició judicial

Continua la caça de bruixes a Catalunya empresa per Felip Puig després de la Vaga General del 29M. Ahir al matí van anar a buscar als seus domicilis a set persones que haurien participat en la Vaga General. Segons la informació de la que disposem, dues d’aquestes persones serien de la CGT, una de les quals seria delegada sindical. També hi hauria una altra persona de la CNT i una més de l’Assemblea URV. Aquestes quatre primeres haurien estat identificades juntes durant els primers piquets. Pel que fa a les altres tres, no es coneix la seva identitat.

Alguns d’ells han estat citat a declarar aquesta tarda a les sis als mateixos jutjats on van passar a disposició judicial els 13 ja imputats. Els càrrecs atribuïts aquest cop fan referència a desordres públics i contra la seguretat del trànsit.


Concentració en suport


Per tal d’estar informades i donar suport a les persones afectades, s’ha convocat una concentració a les 19h a l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova de Tarragona. Es demana màxima difusió i solidaritat. En total, doncs, si es compleixen les previsions, serien ja 20 les persones imputades a Tarragona, 1 per part de la Guàrdia Urbana i 19 per part dels Mossos d’Esquadra, dividits entre el mateix dia de la Vaga (1+6), l’endemà (4), el passat 19 d’abril (2) i avui (7).