dilluns, 9 d’abril del 2012

Davant l'escalada repressiva del Govern de la Generalitat‏

L’èxit rotund de la vaga general del 29M ve a ressaltar el fet que la classe obrera i els sectors populars de Catalunya estan prenent consciència de que les polítiques empreses pels diferents governs de l’oligarquia no són en benefici general, si no tan sols en benefici del sector oligàrquic-burgès al que representen. El sistema capitalista es troba en una etapa de decadència, és dèbil. L’oligarquia sap que la presa de consciència dels explotats i la seva organització en un projecte de superació de la propietat privada pot acabar amb la seva posició de privilegi. Davant d’aquest fet, la oligarquia es veu obligada a accentuar el seu caràcter repressiu, caràcter que com ja vam dir fa uns mesos, es surt cada cop més dels paràmetres democràtic-burgesos.

En aquest sentit el PCPC vol denunciar la campanya represa contra els “antisistemes”, la repressió als piquets informatius i la detenció de vaguistes. D’especial preocupació és el fet de dictar presó preventiva injustificada contra estudiants, la detenció post-manifestació de diversos militants d’esquerres (que torna a demostrar la existència de llistes negres basades en la militància política) i la voluntat d’aplicar la llei antiterrorista contra manifestants.


Tot això tan sols té com a objectiu la criminalització de la lluita organitzada i la generalització de la por com a mitjà de domini. La classe obrera i els sectors populars no han de tenir cap por. Res pitjor s’ha de témer que en uns anys siguem dominats per un sistema decadent, sistema que cada cop anirà portant-nos a majors situacions de misèria.

El PCPC crida a aixecar un mur de solidaritat, única via per aturar la repressió intrínseca de l’estat.

El PCPC exigeix la immediata posada en llibertat de tots els vaguistes en presó preventiva i la seva absolució.

El PCPC exigeix la dimissió del conseller Felip Puig, com a cap visible de tot aquest estat repressiu.


VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA


DAVANT LA REPRESSIÓ, AIXEQUEM UN MUR DE SOLIDARITAT

FELIP PUIG DIMISSIÓ