divendres, 4 de maig del 2012

Crònica de l'1 de maig a Barcelona

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i els CJC/Joves Comunistes del Poble Català (CJC-JCPC) hem participat a la manifestació del matí a Barcelona. Nosaltres hem reafirmat el nostre comprís d'avançar amb el conjunt de la classe obrera, orientant, amb la proposta comunista, posicions classistes per avançar cap el socialisme-comunisme, confrontant els plantejaments interclassistes i reformistes que només beneficien a la burgesia. 

Per això el bloc comunista ha estat cridant consignes sobre la impossibilitat de sortir d’aquesta crisis ni en un sentit social, ni en cap sentit. El capitalisme en descomposició només li queda arrencar-nos tots els drets conquerits a sang i foc. Hem cridat en contra de l’onada de repressió, contra l’UE i l’imperialisme. Hem transmès la nostre alternativa sense amagar-nos ni rebaixar el discurs: que només en el marc de la construcció del socialisme hi ha futur per la classe obrera i les capes populars.

El bloc comunista ha despertat la simpatia dels participants de la manifestació i dels i les veïnes de Barcelona ja que ha estat el més combatiu, allunyat de les dinàmiques de 'passejar la bandera' o transformar una jornada de lluita en poc més que una festa buida de contingut. Entenem aquest 1 de Maig com un pas més en la mobilització sostinguda, en l’augment de la combativitat, la consciència i l’organització de les estructures de combat de la classe obrera.

Aturem les retallades i mesures antipopulars del Govern i la Troika!

Pel Front Obrer i Popular pel Socialisme!

Visca la lluita de la classe obrera!