divendres, 15 de juny del 2012

18-J:Vaga general en les comarques mineres!

El Partit Comunista (PCPE) i la Joventut Comunista (CJC) recolzen la convocatòria de Vaga General a les comarques mineres per al dilluns 18 de juny.

La crisi estructural del capitalisme obliga als grans banquers i industrials, l'oligarquia financera espanyola, amb la cobertura del seu Estat i els seus governs, a destruir forces productives (tancar les mines i enviar a l'atur als miners) i a rebaixar el preu de la mà d'obra, alhora que acabar amb tots els drets dels treballadors.

A més de tot això, els capitalistes també necessiten buscar nous mercats i nous negocis que resultin lucratius, per això la intenció de limitar i privatitzar qualsevol servei públic. És l'explotació portada al seu grau màxim. Per tot això, des del PCPE i els CJC apostem per una mobilització sostinguda cap a una Vaga General en tots els sectors on s'empra la classe obrera espanyola.

Aquesta convocatòria de Vaga General a les comarques mineres ve precedida de l'anunci per part del govern de retallades superiors al 60% en les ajudes al sector i memorables jornades de lluita i veritables exemples de resistència obrera durant els dies que dura la Vaga Indefinida en els talls.

La resolta lluita dels treballadors de la mineria obre el camí a les àmplies masses de treballadors de la resta del país, indicant-los, amb el seu valuós exemple i coratge, com és la senda per la qual han de transitar, que es ve a resumir en: Si lluites pots perdre, si no lluites aquestes perdut.

Ara, tots els treballadors i treballadores podem indicar qui és el nostre enemic comú, qui tanca les empreses, qui ens mana a l'atur, ens rebaixa els salaris, ens lleva els nostres drets, qui menyscaba les nostres condicions de treball i de vida, qui vol llevar-nos nostre ensenyament, la nostra sanitat i en definitiva, qui vol condemnar a la completa desaparició de les comarques mineres.


Els enemics de tots els obrers, de tots els treballadors, són els capitalistes, el seu Estat, els seus governs i la seva Unió Europea. No hi ha sortida en el capitalisme, els nostres interessos no caben en el capitalisme, solament lluitant pel poder obrer, pel Socialisme, aconseguirem lliurar-nos de l'explotació.


La classe obrera tindrà en el Partit Comunista (PCPE) i la Joventut Comunista (CJC) un sòlid suport i aliat per a les seves lluites i reivindicacions, com a màxima expressió d'aquells treballadors que comprenen la necessitat d'organitzar-se i lluitar contra el capitalisme.

SI TOT HO PRODUÏM, TOT HO DECIDIM!

Partido Comunista de los Pueblos de España (PCPE)
Colectivos de Jóvenes Comunistas (CJC)