dijous, 14 de juny del 2012

Solidaritat amb el Partit Comunista de Grècia (KKE)

Els partits que subscrivim aquest missatge considerem que la lluita que està desenvolupant el Partit Comunista de Grècia és d'extrema importància per a tots els pobles d'Europa i del món, així com per als Partits Comunistes. Aquesta lluita conseqüent dels comunistes grecs contra la UE i l'OTAN, i la seva acció militant dirigida al fet que no sigui el poble treballador, sinó els capitalistes, els qui paguin per la crisi, juga un paper fonamental en el procés de presa de consciència dels pobles d'Europa, i també al món sencer.

La burgesia està molesta perquè el KKE no participa als governs burgesos, perquè no pacta amb governs que, en condicions de crisis capitalista, només serviran per donar un respir al sistema capitalista perquè pugui guanyar temps i mantenir la seva barbàrie antipopular. El KKE no ha estat sotmès, ni se sotmetrà, als interessos de la burgesia i per això tracten de crear-li dificultats de cara a les eleccions del 17 de juny. Estem segurs que el poble treballador grec desbaratarà aquest pla.

Els nostres Partits, cadascun al nostre país, promovem un moviment de solidaritat amb la lluita del poble treballador grec i amb el KKE. La lluita del KKE és també la nostra lluita. La lluita del poble treballador, dels autònoms, dels petits i mitjans agricultors i de la joventut de Grècia són també la lluita dels nostres pobles; una lluita que, a través de l'aliança social i popular, no és per a la salvació i perpetuació de la barbàrie capitalista, com es fa des de les posicions reformistes, sinó per al derrocament del poder del capital i la construcció d'una societat sense explotació, per a la construcció del socialisme.

Signen:

Partit Comunista dels Pobles d'Espanya (PCPE)
Partit Comunista d'Austràlia
Partit Comunista Brasiler
Partit Comunista a Dinamarca
Partit Comunista de Mèxic
Partit Comunista de Turquia
Partit Comunista de Bohèmia i Moravia
Nou Partit Comunista Britànic
Partit Comunista de la Federació Russa
Partit Comunista Obrer Hongarès
Front Socialista Popular de Lituània
Partit Comunista de Malta
Partit Comunista de Pakistan
Partit Comunista Palestí
Partit Comunista de Suècia
Partit Comunista de Veneçuela