dimecres, 13 de juny del 2012

Míting comunista al barri de Sant Martí (Barcelona)

MITING COMUNISTA
15 de juny, jornada de lluita per la Vaga General
19 hores a Rambla Guipúscoa nº100 (metro Sant Martí)


Després de l’èxit de la convocatòria de Vaga General del dia 29-M, i les importants mobilitzacions del 1r de Maig, la classe obrera i els sector populars d’arreu l’Estat, han demostrat amb escreix el seu profund rebuig a les salvatges mesures que des de la Unió Europea (amb Merkel al capdavant) i l’FMI d’Obama es venen imposant a l’Estat i Catalunya, ja sigui pel PP, CIU o anteriorment, pel PSOE.

Aquestes mesures tenen una arrel comuna: fer remuntar la crisi estructural capitalista, la crisi de les oligarquies que recullen i es reparteixen la riquesa del pais sobre el conjunt de la clase obrera. Una crisi, la capitalista, que es mostra amb total cruesa aquests dies: crisi de la Banca (Bankia, Catalunya Bank, UNNIM,...) i dels sectors monopolistes vinculats a l’energia i els sectors bàsics (REPSOL, automoció,...).




El capitalisme oligàrquic espanyol deu molts, moltíssim diners als Bancs i monopolis nordamericans, francesos i alemanys, i imposa, d’acord amb aquests, duríssims ajustos per tal de liquidar els deutes pendents: reformes laborals, “pensionazo”, endarreriment de l’edat de jubilació i augment del període de cotització; retallades socials en educació, sanitat i assistència social; retallades d’ajuts al desenvolupament i I+D+i; retallades de plantilla a empreses públiques i no convocatòria de places a la funció pública; privatitzacions d’empreses amb beneficis, i mercantilització/privatització encoberta de la sanitat i educació, etc, etc,. Tot això per tractar de mantenir i augmentar la seva taxa de guanys que els permeti sobreviure: asseguradores mèdiques, mútues i empreses educatives vinculades a bancs nacionals i estrangers es freguen les mans davant el mercat que se’ls hi obre.

És necessària, ara més que mai, una nova Vaga General que s’oposi als Dictats de la UE, l’FMI i el seu braç armat, la OTAN. Que lluiti contra les retallades socials, laborals i de drets civils bàsics: totes les malalties que ens afecten només poden ser eliminades amb la nostra sortida d’aquestes superestructures imperialistes, i dels seus gestors nacionals: PP, PSOE, CIU,...i els seus aliats reformistes. És imprescindible la Vaga General que ens porti a acumular encara més forces en la lluita contra l’ Imperialisme europeu i nord-americà, que eviti, per tant un futur de misèria, fam, esclavitud laboral i tragèdia social pels treballadors i les classes populars, que són els plast que tenen parats a la nostra taula els bancs, els monopolis i els seus gestors en els Governs nacionals i autonòmics.

Per tot això:

Fora la OTAN, fora la UE i fora l’Euro!



PER LA VAGA GENERAL!

ARA MÉS QUE MAI: SOCIALISME O BARBÀRIE!