dijous, 7 de juny del 2012

[Crònica] Acte de l'1 de Juny al barri d'Horta

A l’acte del Col·lectiu Barcelona Nord ‘Rubén Ruiz’ de la campanya estatal “Capitalisme un càncer a extirpar. Més que una opció, una necessitat” que es va organitzar pel passat divendres 1 de juny al barri barceloní d’Horta es van aplegar unes vint persones per poder escoltar la ponència d’un camarada dels CJC/JCPC.

La ponència va tractar d’un anàlisi de la actual crisi estructural del sistema capitalista, perquè els CJC/JCPC i el PCPC la caracteritzem així i que la única sortida que té la joventut treballadora en aquestes moments és la d’organitzar-se com a classe obrera a les files del Partit i la Joventut Comunista per superar el sistema capitalista i construir el socialisme a l’estat espanyol sota el projecte del Front Obrer i Popular pel Socialisme, per la República Socialista de caràcter confederal.

Després de la ponència es va obrir un torn de paraules on els assistents van poder preguntar els seus dubtes sobre la organització dels CJC/JCPC i el PCPC. A partir d’aquestes preguntes es va arribar a un debat on no només van parlar els ponents sinó també els propis assistents.

Des del Col·lectiu Barcelona Nord ‘Rubén Ruiz’ volem agrair al ponent i a tots els assistents per la seva assistència a l’acte i la seva participació, i animem a tots els que no van poder assistir a que ho facin als propers actes i blocs que convoquem des dels CJC/JCPC i PCPC.

Capitalisme, un càncer a extirpar. Més que una opció, una necessitat.

Tot per a la classe obrera!