dijous, 21 de juny del 2012

[Crònica] Bloc comunista a la manifestació sindical del 20 de juny a Barcelona

El PCPC i els CJC/JCPC va conformar un nodrit i combatiu bloc comunista a la manifestació sindical d’ahir dia 20 contra les retallades i la reforma laboral. L’eix central de la convocatòria comunista es basa en la necessitat de la VAGA GENERAL, com un dels instruments mobilitzadors més poderosos per confrontar els atacs del capitalisme. Juntament a aquesta proposta, el PCPC i els CJC/JCPC, plantegem la necessitat de dotar a la classe obrera d’un programa propi que superi enganyoses concepcions que pretenen donar sortida a la crisi capitalista dins del capitalisme. Aquest programa polític només pot tenir en la proposta del socialisme com a única alternativa al capitalisme el seu eix central.

El bloc comunista, amb àmplia presència juvenil, no va parar de cridar consignes per la vaga general, pel socialisme, en solidaritat amb els miners en vaga, etc. Es van repartir 1.500 fulls i nombrosos manifestants es van sumar durant el recorregut al bloc comunista, al reconèixer en la combativitat, en la meridiana claredat i en els símbols del proletariat les pròpies senyes d’identitat.

A la fi de la manifestació el bloc comunista, just al començar el míting de les direccions sindicals de CCOO i UGT, va realitzar una sortida ordenada pel costat de l’escenari cridant consignes en favor de la vaga general.

L’únic camí és la lluita i la mobilització sostinguda, organitzant a la classe obrera amb un programa revolucionari.

TOT PER A LA CLASSE OBRERA!

VAGA GENERAL!