dilluns, 19 de novembre del 2012

Aturem l'agressió criminal contra Gaza. Solidaritat amb Palestina!

El PCPE i els CJC condemnen la nova recrudescència de l'agressió israeliana contra el poble palestí i l'assassinat de dirigents palestins. L'expectativa d'una possible acceptació de Palestina com a membre observador de l'ONU impulsa a l'Estat terrorista d'Israel a aprofitar el latent estat de guerra regional per continuar usurpant sòl palestí i reduint el territori sota gestió de les institucions palestines, prosseguint la seva política de fets consumats en una dinàmica d'ampliació de les dificultats per a una solució justa d'acord amb els drets nacionals del poble palestí.

La guerra mercenària contra Síria, organitzada i finançada per l'OTAN, la Unió Europea i Estats Units, amb el suport de països àrabs estretament vinculats a l'imperialisme, amenaça amb esquerdar l'equilibri regional que ha permès a Israel imposar la seva ocupació de Palestina. A més, els recents gestos d'acostament a Hamas duts a terme per Qatar i Egipte, els intents de desestabilitzar Líban, la posició ferma d'Iran i l'augment del protagonisme de Turquia (membre actiu de l'OTAN) a la regió són factors que marquen una tendència de canvis regionals la qual impulsa a l'Estat sionista a una permanent política agressiva per consolidar posicions que dificultin el seu qüestionament com a Estat.

El PCPE i els CJC recolzen la resposta palestina enfront de la política criminal d'Israel. L'heroica lluita del poble palestí per una vida digna i segura en un Estat palestí plenament independent i sobirà és una lluita justa que el PCPE i els CJC acompanyaran fins a la victòria.

El PCPE i els CJC exigeixen la intervenció del Govern d'Espanya davant el govern israelià, demandant la suspensió immediata de les operacions militars contra Gaza, el desmantellament del mur i la retirada de la seva població i de les seves forces militars i policials.

El PCPE i els CJC exigeixen al govern d'Espanya el suport de la posició palestina en totes les instàncies internacionals i la condemna de la intervenció criminal del sionisme.

El PCPE i els CJC criden als pobles d'Espanya a manifestar la seva solidaritat internacionalista amb el poble palestí i a rebutjar la política agressiva i militarista de l'Estat d'Israel i els seus aliats.

18 de Novembre de 2.012