dimarts, 16 d’abril del 2013

El Partit Comunista dels Pobles d'Espanya saluda la victòria del candidat del Gran Pol Patriòtic, Nicolás Maduro




Els resultats anunciats pel Consell Nacional Electoral de Veneçuela, únic àrbitre electoral, reflecteixen clara i indiscutiblement la victòria del candidat bolivarià.

El PCPE felicita el poble i la classe obrera veneçolana per aquesta victòria transcendental, sent especial el reconeixement que traslladem als nostres camarades del Partit Comunista de Veneçuela, per la seva fonamental treball en la victòria popular.

La victòria de Maduro és un pas important en el procés bolivarià, i esperem que impulsi l'adopció de mesures econòmiques i polítiques que situïn a Veneçuela decididament en el camí de la construcció socialista-comunista.

El PCPE, com a organització marxista-leninista i en virtut dels principis fonamentals de l'internacionalisme proletari, es manté alerta i al costat de les forces obreres i populars del procés, al costat del poble de Bolívar i el seu legítim govern.

Denunciem els intents desestabilitzadors que, des de sectors oligàrquic-reaccionaris, pretenen desconèixer els justos resultats electorals i incitar a la violència i al colpisme. Denunciem la incursió a Veneçuela d'elements estrangers de caràcter mercenari al servei de l'imperialisme. Denunciem la intervenció i ingerència de les potències imperialistes dels EUA i la UE en els assumptes de la República Bolivariana. Estem atents al desenvolupament dels esdeveniments a Veneçuela.



Madrid, 15 d'abril de 2013

Comitè Executiu
PCPE