dijous, 25 de juliol del 2013

Crònica de l'acte "Turquia: causes per a l'explosió social" a Tarragona



L'acte es va celebrar al local de la CGT a les 18:30 on ens vam reunir un nodrit grup, al voltant d'unes 20 persones, tots ells obrers conscients interessats per l'esclat social a Turquia. Aspecte a valorar tenint en compte les dates, la poca antelació amb que es va realitzar l'acte i havent comptat únicament amb propaganda per xarxes socials.

L'acte va ser organitzat per l'agrupació "Amigos del Che". Després de la deguda presentació, per part d'un camarada del PCPC, es va fer una exposició pel camarada Can i el camarada Ali del TKP en que ens van explicar la situació de la regió fronterera d'Antioquia. El torn de paraules va ser més aviat escàs, pel poc temps que vam poder gaudir del local, resultant en que l'acte va començar a les 18:30 i va acabar a les 19:30.

Conclòs l'acte, ens vam reunir unes poques persones amb el camarada Can i un altre camarada per continuar la conversa i canviar impressions. Cal destacar la presència en l'acte de persones de diferents organitzacions: Red Roja, PCC, Arran i, per descomptat, el PCPC.

Tarragona, 23 de juliol 2013