dimarts, 27 de novembre del 2007

CELEBRAT EL SOPAR DEL PCPC DE COMMEMORACIÓ DE LA REVOLUCIÓ D’OCTUBRE



Celebrat el sopar del PCPC de commemoració de la Revolució d’Octubre

Més d’un centenar de persones van assistir el dissabte passat 24 de novembre a l’acte-sopar organitzat pel Partit Comunista del Poble de Catalunya amb l’objectiu de commemorar la Revolució Socialista d’Octubre de 1917 en aquest any del seu 90 aniversari.

L’acte inicial fou presentat per Albert Camarasa, Responsable Polític dels CJC-Joves Comunistes del Poble Català, que donà pas a la intervenció del Secretari General del PCPC, Miguel Guerrero.

Després es realitzaren diverses intervencions des del públic assistent, entre les quals es va poder comptar amb la presència del Cònsul de Cuba a Barcelona, i que van anar en la línia de treballar per la unitat dels i les comunistes i de la necessitat del reforçament de l’eina que ha de permetre a la classe treballadora lluitar i defensar els seus interessos.

Finalment i un cop havent sopat, es donà lectura al manifest de commemoració de la Revolució d’Octubre i s’acabà la jornada amb un brindis i el cant col•lectiu de la Internacional.



Celebrada la cena del PCPC en conmemoración de la Revolución de Octubre

Más de un centenar de personas asistieron el pasado sábado 24 de noviembre al acto-cena organizado por el Partit Comunista del Poble de Catalunya con el objetivo de conmemorar la Revolución Socialista de Octubre de 1917 en este año de su 90 aniversario.

El acto inicial fue presentado por Albert Camarasa, Responsable Político de los CJC-Joves Comunistes del Poble Català, que dió paso a la intervención del Secretario General del PCPC, Miguel Guerrero.

Después se realizaron diversas intervenciones des del público asistente, entre las cuales se pudo contar con la presencia del Cónsul de Cuba en Barcelona, y que fueron en la línea de trabajar por la unidad de las y los comunistas y en la necesidad de reforzar la herramienta que debe permitir a la clase trabajadora luchar y defender sus intereses.

Finalmente y una vez se hubo cenado, se dió lectura al manifiesto de conmemoración de la Revolución de Octubre y se acabó la jornada con un brindis y el canto colectivo de la Internacional.