dissabte, 16 de febrer del 2008

SUPORT A LA MANIFESTACIÓ D'AMPOSTA?



El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) davant la convocatòria de manifestació del dia 16 de Febrer a la ciutat d’Amposta vol comentar a la ciutadania de les Terres de l’Ebre:

Que es necessari que la població de les Terres de L’Ebre s’uneixi per defensar el territori.

Que els politics de Barcelona i de Madrid tenen de tindre’ns en compte.

Que el llistat que porta la papereta verda, nomes es una cortina de fum. Les veritables questions que ens han de preocupa son: la manca de treball ben remunerat per a tots, preus justos que s’ajusten als costos de producció per als sectors agricols, ganader i pesquer, que els preus dels pisos s’ajusten al nostre poder adquisitiu perque els nostres fills i puguen tindre acces, una sanitat publica de qualitat que acabe en les llarges cues d’espera, una educació per als nostres fills publica, laica i gratuita al cent per cent, unes pensions dignes per als autonomos i els treballadors del camp, una politica mig ambiental que tingue en conte els interessos del poble i no els de les grans companyies petroleres, armamentistiques, nuclears o automovilistiques, ect, ect, ..

Les revindicacions que parlen de les tradicions de les Terres de l’Ebre, per ara no han sigut prohibides sinó regulades per un govern que porta governant dos legislatures seguides.

Les revindicacions que parlen de demanar millores: algunes pareixen bones, però altres no es veuen massa clares per al poble en general.

Cal preguntar-se qui hi ha darrera de la manifestació? Pode que hague gent en bona fe, pero fa massa tuf de CiU i PP, que son partits politics legals, i que per tant, perquè organitzen una manifestació i s’amagan-se darrera d’una cosa tan heterogenea?

Les millores que calen a les Terres d’Ebre no necessitem que les tutele la dreta. Ja que és per culpa de la dreta que governa Europa, que s’apliquen estes mesures tan antipopulars mitjançant els govern de torn de cada país.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) nomes vol dir que la gent de les Terres de l’Ebre necessita que els politics que volen fer campanya electoral, que pressenten el seu programa electoral i que el compleixen i que es deixen de demagògia barata i de manipulació dels sentiments del poble